free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πωλήθηκε ο Μπέργκ στην Αλ Αΐν

Σε οριστική συμφωνία με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ φαίνεται να ήρθε ο Παναθηναϊκός με το “deal” να κλείνει στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά και το τριφύλλι να καρπώνεται τα 2,5-2,6 εκατ. ευρώ. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από τα Εμιράτα καθώς από τους πράσινους δεν υπάρχει επιβεβαίωση σχετικά με τα ποσά στα οποία ολοκληρώθηκε η συμφωνία.Μιλάμε βέβαια για τα μισά χρήματα από την ρήτρα των 5,2 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σουηδού φορ και τα οποία ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να διεκδικήσει από τη στιγμή που υπήρχαν οφειλές προς τον παίκτη και ακολούθησε ένα σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε στην διάρκεια της Τρίτης και μετά τις συνομιλίες που είχαν από κοντά οι άνθρωποι της Αλ Αΐν με τους αντίστοιχους του τριφυλλιού που ταξίδεψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Φυσικά και παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι μπόρεσαν έστω και στο τέλος να καρπωθούν περισσότερα χρήματα απ’ ότι αρχικά είχε προσφέρει η Αλ Αΐν και πάλι βγαίνουν χαμένοι καθώς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια έφυγε από τον Παναθηναϊκό με λιγότερα χρήματα απ’ ότι τον κωστολογούσαν και οι ίδιοι οι άνθρωπο των πράσινων.

Related posts

Τρένο το ΥΕΘΑ 8-1 την ΠΟΕΔΗΝ

Abola Team 3

Ανακοινώθηκε ο Βαγγέλης Στουρνάρας από τον Απόλλων Λάρισας (οι πρώτες δηλώσεις)

Abola Newsroom

Θρίαμβος Ρονάλντο και Ρανιέρι στα βραβεία της FIFA

Abola Newsroom