free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο κακός… χαμός στον Ηρόδοτο!

Ραγδαίες και αιφνιδιαστικές είναι οι εξελίξεις στον Ηρόδοτο, μετά από αντιπαράθεση μεταξύ του Στέλιου Σωκιανού και του Μανώλη Λημναίου.

Η αρχή έγινε από τον κ.Λημναίο, ο οποίος μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις του Λευτέρη Βασιλειάδη και ορισμένων ποδοσφαιριστών φάνηκε να επιθυμεί να μπει μπροστά και να αναλάβει εκείνος τα «ηνία» της ομάδας, σύμφωνα με δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς είναι αντίθετος με πολλά από όσα έχουν συμβεί στο σχεδιασμό του Ηροδότου.

Η απάντηση του κ.Σωκιανού ήταν άμεση, με τον πρόεδρο του Ηροδότου να ρίχνει «καρφιά» κατά του κ.Λημναίου τονίζοντας πως η διοίκηση των «κυανόλευκων» είναι εκλεγμένη για ακόμη ένα χρόνο, με τον πρόεδρο των Νέων Ηροδότου να απαντάει εκ νέου, κατηγορώντας ως παράνομη τη διοίκηση του κ.Σωκιανού.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πάντως, οι δύο τους είχαν άτυπη συνάντηση προ ολίγων ημερών, στην οποία έγινε σχετική συζήτηση περί ανάληψης της προεδρίας από τον κ.Λημναίο με παραμονή όμως ολόκληρου του τωρινού Δ.Σ. του συλλόγου.

Φαίνεται, έτσι, πως αναπτύχθηκε κόντρα ανάμεσα στους δύο και σίγουρα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα για να φανεί αν οι τόνοι θα πέσουν ή θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα. Πάντως, ο  ΠΑΣΑ Ηρόδοτος με επίσημη ανακοίνωση του στήριξε τον Στέλιο Σωκιανό τονίζοντας πως παραμένει πιστός στο σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση του Ηροδότου:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο , το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηροδότου πληροφορεί και ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι την περίοδο αυτή στηρίζοντας ΠΑΝΤΑ τον πρόεδρο Σωκιανό Στέλιο, εργάζεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό για το πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής.
Ο Ηρόδοτος θα παρουσιαστεί το ίδιο ισχυρός και θα εχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.
Η φιλοσοφία μας και το όραμά μας εξακολουθεί να είναι η ίδια εφέτος, που αποτέλεσμα είχε μετά από πολλά χρόνια να γράψουμε ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία του Συλλόγου μας.
Άλλωστε, αυτό που είπε και ο ιστορικός Ηρόδοτος «αμ´έπος-αμ´εργον»(Ό,τι πούμε το κάνουμε) ΑΥΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ. 
Για ολα τα άλλα,ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ».

Related posts

Πήρε αναβολή η υπόθεση του Ηροδότου για τα συμβάντα στο ματς με Αστέρα Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Παρελθόν από τον Φωστήρα ο Πάρης Ανδράλας

Abola Team 2

Οριστικά στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής με στελέχη επιπέδου Super League

Abola Team 2