free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσαν και οι Σιδέρης-Καρούτης στον ΠΑΟ Βάρδας

Μετά από αυτές των Γιώργου Πολίτη και Νίκου Ανδριέλου που έχουν προηγηθεί χρονικά, από τον ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώθηκαν κι επίσημα άλλες δυο ανανεώσεις παραμονής παικτών, και συγκεκριμένα του Ραφαήλ Σιδέρη και του Θόδωρου Καρούτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ήρθε σε συμφωνία και ανακοινώνει δύο εκ των βασικών συντελεστών της περσινής εξαιρετικής πορείας ΣΙΔΕΡΗ ΡΑΦΑΗΛ και ΚΑΡΟΥΤΗ ΘΟΔΩΡΗ και προχωρά στην ανανέωση τους για άλλον ένα χρόνο. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Οι δηλώσεις που έκαναν:

ΣΙΔΕΡΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω για μία ακόμη φορά να αγωνίζομαι στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ. Αισθάνομαι υπέροχα που θα συνεχίσω στην ομάδα και ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι και πιστεύω αυτή η χρονιά να είναι κι αυτή πετυχημένη και ακόμα καλύτερη από την περσινή. Είναι θετικό που το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού θα παραμείνει και αυτό μας κάνει να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι σαν ομάδα, για να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΚΑΡΟΥΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα και πάλι στην ομάδα και εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και στην φετινή μας προσπάθεια. Αγαπάμε την ομάδα για το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των αθλητών, το προπονητικό team το οποίο προσωπικά με έχει βοηθήσει στο να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και φυσικά την Διοίκηση η οποία παίζει μεγάλο ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία μας. Πιστεύω ότι φέτος είμαστε πλέον όλοι πιο έτοιμοι να κάνουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό της Βάρδας που μας στηρίζει αλλά και να πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση μας θέτει κάθε χρονιά».

Η συνέχεια των κινήσεων

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, θέληση της διοίκησης και του τεχνικού Ηλία Φωτόπουλου, είναι να ανανεώσουν άμεσα και οι Νίκος Ντόμας, Δημήτρης Νικολόπουλος, κι εν συνεχεία και λοιποί ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ. Μεταξύ αυτών οι γκολκήπερς Κώστας Καπούταγλης, Θανάσης Κωνσταντινόπουλος, και οι Δημήτρης Αγουρίδης, Περικλής Πολίτης, Θεόδωρος Σαμπανέι, Θανάσης Καλογερόπουλος, συν δυο – τρεις ακόμα.
Από τους παραπάνω, ο Αγουρίδης έχει συγκεντρώσει ενδιαφέρον από την Παναχαϊκή κι αν αυτό μετατραπεί και σε επίσημη πρόταση τότε θα πάει εκεί (αλλιώς θα συζητήσει εκ νέου με τον ΠΑΟΒ), ενώ κι ο Καπούταγλης έχει ζητήσει μια προθεσμία μήπως βρει ομάδα Β’ Εθνικής, πριν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης.

– Μέχρι τις 10 Ιουλίου περίπου, ίσως και νωρίτερα, στόχος είναι οι ανανεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί. Και οι περισσότεροι παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό να συνεχίσουν στον ΠΑΟΒ.

– Ενώ σε ότι αφορά μεταγραφικές κινήσεις, η πρώτη πιθανότατα, να είναι αυτή του Κώστα Κωνσταντινίδη, όπως προαναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Ο έμπειρος 37χρονος επιθετικός έφυγε από τον ΠΑΟΒ το προηγούμενο καλοκαίρι για χάρη της Παναχαϊκής, στην οποία ήταν στο περυσινό πρωτάθλημα. Εκεί ξεκίνησε ως βασικός αλλά στη συνέχεια λόγω ενός τραυματισμού και απουσία αρκετών μηνών είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (σκόραρε μόλις μια φορά), και πλέον είναι μια …ανάσα από την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ. Ο Κωνσταντινίδης έπαιξε ενάμιση χρόνο στους «πράσινους» από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Μάιο του 2016 και τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 14 γκολ.

Ήδη, οι συζητήσεις του με τον ΠΑΟ Βάρδας είναι πολύ προχωρημένες. Και αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστεί και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό μέρος.

* Σύμφωνα με το πλάνο του Ηλία Φωτόπουλου, συνολικά, θα αποκτηθούν από δύο έως τρεις “ενδεκαδάτοι” ποδοσφαιριστές, σε θέσεις στις οποίες η ομάδα χρειάζεται, καθώς επίσης και κάποιοι νεαροί αλλά ταλαντούχοι, που με την πάροδο του χρόνου και αποκτώντας παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα μπορέσουν να προσφέρουν και αυτοί στον ΠΑΟΒ.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Τα αποτελέσματα στην εμβόλιμη-19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Ο Ντάφλας έδωσε την πρόκριση στην Τριγλία Ραφήνας απέναντι στην εντυπωσιακή Βουλιαγμένη

Abola Team 2

ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας: “Αυτή η διαιτησία ήταν ακριβοδίκαιη”

Abola Team 2