free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Π. Χαμαλάκης μετά την απόκτησή του από τον ΠΟΑ: «Είναι ένα ιστορικό σωματείο»

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του Παναγιώτη Χαμαλάκη στον ΠΟΑ, αποτελώντας τη πρώτη μετεγγραφική κίνηση του προσφυγικού σωματείου ενόψει της νέας ποδοσφαιριστής περιόδου.

Ο 25χρόνος κεντρικός αμυντικός, στάθηκε στην ιστορία και την βαριά φανέλα του ΠΟΑ ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον Μανώλη Σουτζή για την τιμή που του έκαναν.

 

Ο ΠΟΑ με ανακοίνωση του καλωσόρισε τον Παναγιώτη Χαμαλάκη στην οικογένεια του, η ανακοίνωση ανέφερε: «Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρόνου Παναγιώτη Χαμαλάκη. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

Παράλληλα ο Παναγιώτης Χαμαλάκης πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, τονίζοντας: «καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα τόσα χρόνια στη Δόξα Γαλιάς αλλά και τη διοίκηση των Μοιρών για την πρόταση που μου έκαναν και για τη κατανόηση που μου έδειξαν, βοηθώντας στην υλοποίηση της μετεγγραφής μου στον ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ είναι ένα ιστορικό σωματείο, με πάρα πολύ βαριά φανέλα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να ‘ναι για μένα ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Ευχαριστώ τόσο τη διοίκηση όσο και τον κ. Σουτζή για τη τιμή που μου έκαναν».

Related posts

Επιβεβαίωση μα Γκικα στη Θύελλα Ραφηνας

Ρένος Γιαμπουράς

Χειρουργηθηκε ο Νικηφόρος στην Επισκοπή

Abola Team 2

Πάνοπλος ο Ηλυσιακός απέναντι στον ΠΟΑ

Abola Team 2