free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε ο Σταματάκης στον ΑΟ Ιλίου

 

Την παραμονή του πολυσύνθετου μέσου ανακοίνωσε η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων.

 

 

 Οριστικά με τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου θα φιγουράρει και την ερχόμενη σεζόν ο Παναγιώτης Σταματάκης. Ο πολυσύνθετος χαφ και από τους σημαντικότερου συντελεστές της της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου της ομάδας στην Β’ ΕΠΣΑ τη σεζόν 2015-16, όπως επίσης και την καταπληκτικής πορείας, που διέγραψε η ομάδα την περασμένη σεζόν στον τρίτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και θα ενισχύσει τον σύλλογο και την νέα περίοδο.

  

Ελεύθερος ο Γεροντάκης

 

Από την άλλη πλευρά, παρελθόν αποτελεί κι επίσημα για τον ΑΟ Ιλίου ο Κώστας Γεροντάκης. Η διοίκηση του συλλόγυ με ανακοίνωση που εξέδωσε,  αποχαιρέτησε τον εξαιρετικό γκολκίπερ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές μαζί…Πανηγυρίσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, χαρήκαμε, λυπηθήκαμε…Πάντα όλοι μαζί όμως…

Κώστα Γεροντάκη σε ευχαριστούμε για όλα…Το όνομα σου είναι συνδεδεμένο με τη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδας, στην οποία είχες τεράστια συμβολή…Αποτελείς πλέον σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του ΑΟ Ιλίου, τόσο για την παγωνιστική προσφορά σου, όσο και για τη σπουδαία δουλειά που έκανες με τους νεαρούς τερματοφύλακες…Ησουν πραγματικός δάσκαλος..

Δεν λέμε αντίο…απλά λέμε ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΦΙΛΕ…η πόρτα του ΑΟ Ιλίου θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα.»

 

 

 

 

Related posts

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας

Τάσος Ζαφειρίου

Καλαϊτζίδης Παναγιώτης (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί”

abola10

Δεν πάνε πουθενά Ποζίδης και Πάλλας!

abola10