free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφική βόμβα με Νταουτάϊ οι Αγ. Ανάργυροι

Το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού έκαναν οι Αγ. Ανάργυροι με την απόκτηση του άσου ο οποίος οδήγησε το Κερατσίνι στην Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμενα στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής Ανδρέας Νταουτάι. Ο περσινός νταμπλούχος με τη φανέλα του Κερατσινίου ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση Λινάρη και λίγο μετά έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Ο Νταουτάϊ που αγωνίζεται και στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των δυτικών προαστίων αφου διαθέτει την εμπειρία που επιτάσσει ο πρωταθλητισμός.

Πέρα από το Κερατσινι ο Νταουτάι έχει περάσει από Αγιο Ιερόθεο όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Αγία Παρασκευή, και στο Χαϊδάρι με τεράστια επιτυχία.

Στο Κερατσίνι μάλιστα πρωταγωνίστησε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο 4-0 επί των Σουρμένων.

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα παιχνίδια της Κυριακής (25/2) στην Αθήνα

Abola Team

Νέο «χτύπημα» με Λάμπρο Δήμο!

abola10

Ανταγωνιστικός με Ιωνικό ο Μικρασιατικός

Ρένος Γιαμπουράς