free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανταγωνιστικός με Ιωνικό ο Μικρασιατικός

Στο πρώτο της φιλικό η ομάδα αν και ηττήθηκε με 2-1 έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από τον Μικρασιατικό καθώς οι «βυσσινί» απέναντι στον Ιωνικό στη Νίκαια την Τετάρτη έδειξαν ένα μέρος από τις πλούσιες αρετές τους που διαθέτουν σαν σύνολο και φέτος. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σταμπουλίδη δεν πτοήθηκαν στιγμή από το γεγονός πως αντιμετώπιζαν μία ομάδα από τη Γ’ Εθνική, η οποία και φυσικά διαθέτει αυτό που λέμε «βαριά» φανέλα ενώ και αγωνιστικά είναι πιο έτοιμη. Μάλιστα αν ήταν και λίγο πιο προσεκτικοί σίγουρα στο σύλλογο της Καισαριανής θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει την ήττα (1-2), αν και το τελικό σκορ σε αυτά τα ματς έχει ελάχιστη σημασία.

Ο Κώστας Σταμπουλίδης ήταν ευχαριστημένος από την διάθεση και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, αν και ήταν το πρώτο φιλικό μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Φυσικά ακόμα υπάρχουν πράγματα να διορθωθούν, όμως θεωρείται δεδομένο ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του προσφυγικού συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε ευκαιρίες και σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και γενικά χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Το γκολ του Μικρασιατικού σημείωσε ο Πετρίτσης με κοντινό πλασέ στο 57’.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος, Αγγελακόπουλος, Ασλάνι, Σταματέας, Βλάχος Θοδ., Βουτυράς, Μποτσιβάλης, Κραψίτης, Πρασσάς, Πετρίτσης, Μαστρογιάννης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καυκιάς, Κοτρώτσος, Καρατζάς, Καλλίνικος, Γκεμίσης, Γκίνης, Βλάχος Παν., Κατωπόδης Δημ., Κατωπόδης Βασ., Σμυρνάκης, Ψαραδέλλης.

Όσον αφορά τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας, αυτά έχουν ως εξής:

Κυριακή 28/8 με Πανθησειακό (βοηθητικό «Μ. Κρητικόπουλος» 19:00).

Τετάρτη 31/8 με Βοτανικό (γήπεδο Ρουφ)

Κυριακή 4/9  Τουρνουά στη Ραφήνα με προσφυγικο9ύς συλλόγους, πιθανόν να υπάρξει αναμέτρηση με κάθε ομάδα για ένα ημίχρονο. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι: Τριγλία Ραφήνας, Κ20 Πανιωνίου και  Ολυμπιακός Λαυρίου

Τετάρτη 7/9 με Φωστήρα Ηλιούπολης (γήπεδο Ηλιούπολης Β’)

*Είναι  πιθανό το Σάββατο 3/9 να διεξαχθεί φιλικό με την Κ20 της ΑΕΚ στα Σπάτα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Παλ. Φάληρο – Αθηναϊκός 2-1(φιλικό ματς)

Ρένος Γιαμπουράς

H Κηφισιά ευχαρίστησε την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου για την φιλοξενία της.

Ρένος Γιαμπουράς

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την εκδήλωση της κοπής πίτας του Αθηναϊκού

Ρένος Γιαμπουράς