free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ακόμα βάζει γκολ ο Άρης Πετρούπολης που νίκησε με 8-2 εκτός έδρας τον Αγ. Θωμά

Έβρεξε γκολ στο Γουδή.

Ένας εμφατικός και διαστημικός Αρης Πετρουπολης που έβγαλε πλουραριασμό στο παιχνίδι του κατάφερε να περάσει με εντυπωσιακό τρόπο από το Γουδί επικρατώντας με το επιβλητικό 8-2 του Αγιου Θωμα.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ βγάζοντας αρκετή ενέργεια και έχοντας σε τρομερή ημέρα του Δημήτρη Θανόπουλο και Θανάση Κυριαζη πήρε τη νίκη και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του Χαραυγιακού για να δει εάν θα είναι μόνο πρώτο στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Το ματς, που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ ηταν 5-1, με τον Αρη να πετυχαίνει σχεδόν σε κάθε κατέβασμα του στην αντίπαλη περιοχή τέρμα.Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσής στο 5′, για να έρθει ο Κυριαζής και να εκμεταλλευτεί το σουτ του Θανόπουλου που κατέληξε στο δοκάρι πλασάροντας εύστοχα για το 0-2 στο 10′.

Το 0-3 έγινε λίγο αργότερα από τον Θανόπουλο, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να κάνει στο 23′ το 0-4. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 41′ με τον Θύμιο μετά από άστοχη εξοδο του Τζαφάι με τον Κυριαζή να κάνει το 1-5. 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε ακομη δυο γκολ στο β’ ημίχρονο στο 67′ και 75, ενώ νωρίτεα ο Ζουζουλής είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-7. 

Στο 71′ ο Κυριαζής έχασε πέναλτι. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Αλικάι.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλλιαρίτσης) Καυκιάς, Ζαρκαδούλας Φ. (67′ Θεοδωρου), Δαμουρας, Ζαρκαδούλας Γ., Κορφιάς, Κυριακόπουλος, Θύμιος, Μεταξούλης (67′ Μαστρογιάννης), Χαντζής, Αλικάι, Δάβαρης (55′ Μαντέλος).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λαπας, Βασιλάκος (46′ Ζουζουλης), Παουρης (46′ Ζηκος), Παπαπαναγιωτου, Γαλανόπουλος, Γκουτσουλας, Τσατσα, Θανοπουλος (67′ Τσαγκάρης), Κυριαζης, Κατσης (46′ Σιδέρης).

 

Related posts

Εντείνονται οι ζυμώσεις στην Ελευθερούπολη

Ρένος Γιαμπουράς

Αθηναϊκός-Κένταυρος Βριλησσίων 1-2

Abola Team 3

“Χτύπημα” με Κοτσολάκο ο Χολαργός

abola10