free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε Καλλιακμάνη ο Πανηλειακός – «Πρώτη» 28/7!

Ο Αχαιός στην καταγωγή Γιάννης Καλλιακμάνης συμφώνησε ώστε να ενταχθεί στην ομάδα και πλέον θα αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» (μετά τους Κολόκα, Νικολόπουλο, Στ. Σούλη).

Ο 28χρονος (γεννηθείς 7/1/1989) τερματοφύλακας, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση μετά τη σχετική εισήγηση του τεχνικού Νίκου Κουρμπανά, κι έτσι η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου παίκτη για να “θωρακίσει” όσο καλύτερα τη θέση, αποτελώντας τριπλέτα με τους Καπετανάκη και Θεοδωρακόπουλο (αναμένται πλέον να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια ο νεαρός και ανερχόμενος 17χρονος Σακελλαρίου).

Ο Καλλιακμάνης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αχιλλέα Καμαρών (2008 – 2009), Παναιγιάλειο (2009 – 2010, Γ’ Εθνική), Σπάρτη (2010 – 2011), Αχαϊκή (2011 – 2012), Εθνικό Σαγεϊκων (2012 – 2013 έως και α’ γύρο 2013-2014), Παναιγιάλειο (β’ γύρο 2013 – 2014, Β’ Εθνική), Λουτράκι (2014 – 2015, Γ’ Εθνική), Δόξα Ν. Μανωλάδας (2015 – 2016, Γ’ Εθνική), Αστέρα Αμαλιάδας (2016 – 2017, Γ’ Εθνική).

Την περυσινή σεζόν, και ειδικά στο πρώτο μισό αντιμετώπισε ένα πρόβλημα λόγω κοίλης που δεν του επέτρεψε να είναι στην ίδια κατάσταση ετοιμότητας όπως τις προηγούμενες χρονιές (που πάντα διακρινόταν για τα πολύ καλά αντανακλαστικά του και τις θέσεις του, παρότι όχι πολύ ψηλός για τη θέση αυτή με 1.80μ. ύψος).

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ήταν πάντως κανονικά διαθέσιμος (με την ομάδα να έχει πλέον αποκτήσει και τον έμπειρο Τσάμη από Β’ Εθνική) κι εκτός από τα ματς που ήταν στον πάγκο, έπαιξε πάλι βασικός στα τρία τελευταία, με θετική παρουσία.

Οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων, απο κει και πέρα, συνεχίζουν να δουλεύουν το μεταγραφικό πλάνο και όπως κι ο τεχνικός, συνεχίζουν καθημερινά να κάνουν αρκετές επαφές με διάφορους υποψήφιους. Πάντως, εξακολουθούν να προσπαθούν να κρατήσούν τις επαφές με τους όποιους στόχους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για ευνόητους λόγους.

Όπως άλλωστε επισημαίνεται από τους διοικούντες σε σχετικό δελτίο τύπου: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού πως γίνεται το καλύτερο δυνατό αναφορικά με την στελέχωση της ομάδας, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά, έτσι ώστε να έρθουν στον σύλλογο ποδοσφαιριστές που θα τον φέρουν εκεί που του αξίζει».

-Σε ότι αφορά άλλα λειτουργικά θέματα του συλλόγου, ολοκληρώνεται η κατάρτιση των νέων επιτροπών τομέων δουλειάς που με αυτό το διοικητικό σχήμα, έτσι έγινε και πέρυσι. Αυτές οι επιτροπές λοιπόν, με μοιρασμένους τομείς, θα «τρέξουν» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Επίσης, για το νέο χορηγικό πακέτο πως αποφασίσθηκε, προτεραιότητα για ανανέωση θα δοθεί στους διαφημιζόμενους που στήριξαν την ομάδα από την περσινή χρονιά. Αλλά υπάρχουν και νέες χορηγικές προτάσεις για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν κι από τα γραφεία της ομάδας και στο τηλ. 6994 875480.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην οργάνωση των Ακαδημιών με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Απόδειξη, η παρουσία αυτή τη στιγμή 5 παιδιών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Η έναρξη της προετοιμασίας και ο αγιασμός έχει πλέον οριστικοποιηθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στις 28/7 (την προσεχή Παρασκευή) στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και θα είναι ανοικτή προς το κοινό.

«Έφυγε» ο Τάσος Μπαχούρος

«Έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος του Πανηλειακού τη δεκαετία του ’80, Τάσος Μπαχούρος. Ο Α.Ο. Πανηλειακός, στο άκουσμα του θανάτου του πρώην Προέδρου της ομάδας Τάσου Μπαχούρου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Γ’ εθνική: Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου

Nάσος Φακίδης

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Τσιγκούλης: Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη

Ρένος Γιαμπουράς

Η αποστολή της Προοδευτικής για το ματς με τον Ιάλυσο-Απορρίφθηκε η ένσταση των βυσσινί

Abola Team 2