free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Ιάλυσο

Ολοκληρώνεται αισίως μία εβδομάδα προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, όσον περνάνε οι ημέρες ανεβάζουν τους ρυθμούς του προγράμματος, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους, ικανοποιώντας το τεχνικό επιτελείο των «τοξοβόλων».
Το χθεσινό πρόγραμμα των «ερυθροκίτρινων» περιελάμβανε διπλή προπόνηση, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο «Οικονομίδειο».
Η πρωινή προπόνηση επικεντρώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα ο νεαρός τεχνικός, έριξε το βάρος σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ασκήσεις τακτικής.
Σήμερα οι «τοξοβόλοι» προπονήθηκαν μόνο το πρωί στο «Οικονομίδειο» και την υπόλοιποι ημέρα, αλλά και την Κυριακή θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Να σημειώσουμε ότι το ευχάριστο στο στρατόπεδο του ΓΑΣ Ιάλυσος είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα με τραυματισμούς ή απουσίες ποδοσφαιριστών, αφού ο μοναδικός αθλητής που δεν συμμετέχει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία είναι ο Μανώλης Σπανός που βρίσκεται στην Κάρπαθο για προσωπικές του υποθέσεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος, σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, συνεχίζουν να αναζητούν τον κατάλληλο επιθετικό που θα ηγηθεί τις γραμμής κρούσης στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Related posts

Παρελθόν ο Τριχάκης από την Επισκοπή

Abola Team 2

Πρώτη προπόνηση της ομάδας του Α.Ο. Καρδίας

Abola Team 2

Απέκτησε Πανάκη ο Ιάλυσος

Abola Team 2