free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ενίσχυση με Νούτσο η Αγ. Παρασκευή που ανακοίνωσε και Μακρόπουλο

Σε μια κίνηση που αποτελεί επένδυση στο μέλλον ταυτόχρονα προχώρησε η  Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα με κινήσεις της διοίκησης αποκτήθηκε Παναγιώτης Νούτσος. Ο ταλαντούχος 18χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην ομάδα του Παπάγου έχοντας στην περυσινή περίοδο 12 συμμετοχές με καλή παρουσία στο πρωτάθλήμα της Α΄ΕΠΣΑ.

Eπίσης στην αποκτηση του 28χρονου αμυντικού, Θοδωρή Μακρόπουλου προχώρησε η Αγία Παρασκευή ενισχύοντας περισσότερο το δυναμικό της.

Το νέο απόκτημα των ‘μελανολευκων’ με θητεία σε Αρη Πετρουπολης, Αγιους Αναργυρους, Ηφαιστο Πειραια και Αιαντα Σαλαμίνας θα ενισχύσει σημαντικά το σύλλογο των βορείων προαστιων.

Αναλυτικά, το κειμενο

 Η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας συνεχίζεται και ξεκινάει απο την αμύνα, έτσι λοιπόν ο έμπειρος αμυντικός Θοδωρής Μακρόπουλος θα φοράει την φανέλλα της ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Α κατηγορίας Αθήνας και Πειραιά, καθώς και στη Γ εθνική κατηγορία.Ο γεννημένος το έτος 1989 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας βασικό ρόλο στις ομάδες: Αρη Πετρούπολης(30 συμμετοχές ), Αγίους Αναργύρους(28 συμμετοχές ), ενώ μέχρι πρότινος ήταν στην ομάδα του Ήφαιστου Πειραία ( 30 συμμετοχές ) και παλαιότερα έχει αγωνιστεί στη Γ εθνική με την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας.
Καλώς ορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Santa και του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πετύχει τους στόχους μας.

Related posts

Έτοιμος για την πρώτη του μάχη ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Πήρε Ταράτσα

Ρένος Γιαμπουράς

“‘Ετοιμος” για τον Λεβαδειακό ο νεαρός άσος του Ρουφ, Δημήτρης Φωτόπουλος

Abola Team 2