free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσαβαλιάς: «Ξεκάθαρος στόχος μία άνετη παραμονή»

Τους στόχους της νέας απαιτητικής σεζόν, οριοθέτησε ο προπονητής του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

Με την πίστη για μία αξιοζήλευτη πορεία να περισσεύει, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αθηναϊκός την προετοιμασία του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι Βυρωνιώτες, που θα παραταχθούν με ορισμένες σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ τους, προσβλέπουν σε μία θετική πορεία, αντάξια του ονόματος, αλλά και της τεράστιας ιστορίας και παραστάσεων σε επαγγελματικές κατηγορίες, που έχουν να επιδείξουν οι Βυρωνιώτες. 

Με αποκορύφωμα την δεκαετία του 1990, όταν οι «ερυθροκίτρινοι» φιγούραραν στα σαλόνια της πάλαι ποτέ Α‘ Εθνικής. 

«Τιμονιέρης» σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Κώστας Τσαβαλιάς. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε στα μισά της περασμένης περιόδου και με τις γνώσεις, αλλά και τις γνώριμες παραστάσεις που έχει  από την ποδοσφαιρική του θητεία στους «Λόρδους»  συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Βύρωνα να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΑ.  

Ο Τσαβαλιάς, με νωπές ακόμη τις μνήμες από την παρουσία του στις επαγγελματικές κατηγορίες με την «ερυθροκίτρινη» φανέλα, άνοιξε τη καρδιά του στο «Αbola.gr» κι αναφέρθηκε στο εγχείρημα της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν: 

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με αρκετή διάθεση, αισιοδοξία  και δίψα για καλή παρουσία κι όμορφο ποδόσφαιρο. Ξεκάθαρος στόχος μας, είναι να πετύχουμε μία άνετη παραμονή, χωρίς άγχος και να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Εκτιμώ ότι το ρόστερ μα ςείανι αρκετά ποιοτικό και ότι με σκληρή δουλειά έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουεμ τους στόχους μας» 

 

Δυνατά για φορ

Την ίδια στιγμή, στον Αθηναϊκό, εντείνουν τις προσπάθειές τους, που ανάγονται στην περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ . 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «Λόρδοι» είναι σ επροψχωρημένες επαφές με έναν επιθετικό, ο οποίος ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες κι ενδεχόμενη απόκτησή του θα ισχυροποιήσει σημαντικά τη εμπροσθοφυλακή της ομάδας

 

 

 

Related posts

Τον Αποστόλου απέκτησαν οι Αγ. Ανάργυροι

Abola Team 3

Νίκος Ηλιάκης (Ολυμπιακός Λιοσίων): “Οι φίλαθλοι να έρθουν και πάλι κοντά στην ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

Ελεύθερος από το Παλαιό Φάληρο ο Κοθράς

Abola Team 3