free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με στόχο να γυρίσει σελίδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Ηλυσιακός (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ξεκίνησε και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του στο Γουδή υπό την καθοδήγηση του επιτυχημένου τεχνικού Δημήτρη Παπασπύρου που κράτησε την ομάδα στην Γ’ κατηγορία, του ιστορικού και δημοφιλούς Ηλυσιακού.

Το Abola.gr βρέθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ηλυσιακού και κατέγραψε την Πέμπτη (3/8) κάποιες στιγμές αλλά και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας Δημήτρη Σαρλάνη, του τεχνικού Δημήτρη Παπασούρου και των παικτών Χρήστου Πιπίνη, Σταύρου Αμανατίδη και Κώστα Τσίτσαρη.

Μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr στον Ρένο Γιαμπουρά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σαρλάνης ανέφερε ότι η αγάπη των διοικούντων για την ομάδα τους οδήγησε να κάνουν την υπέρβαση στις μεταγραφές φιλοδοξώντας ότι η ομάδα μπορεί να ανέβει επίπεδο. Τόνισε ότι σε πρώτη φάση η ομάδα θα επιδιώξει την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και από κει και ύστερα ότι καλύτερο προκύψει κάνοντας ωστόσο την διαφορά.

Ο τεχνικός Δημήτρης Παπασπύρου μιλώντας επίσης στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr επισήμανε ότι έγιναν από την διοίκηση αυτά που ζήτησε μεταγραφικά και εκτίμησε ότι η ομάδα είναι σε θέση να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της.

Οι άσοι της ομάδας Χρήστος Πιπίνης, Σταύρος Αμανατίδης και Κώστας Τσίτσαρης στις δηλώσεις που έκαναν στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr εξέφρασαν την αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να επιτύχει και με το παραπάνω τους στόχους της.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Δημήτρη Σαρλάνη, Δημήτρη Παπασπύρου, Χρήστου Πιπίνη, Σταύρου Αμανατίδη και Κώστα Τσίτσαρη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA. 

 

 

 

Related posts

Έτσι πέρασε το Μοσχάτο από την Κηφισιά (vid)!

abola10

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μαρκό ΓΣ – Γιούχτας Αρχανών

Abola Newsroom

Μια ανάσα από τον Ντούμπερετ ο Ηλυσιακός

Abola Team 3