free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με στόχο να καθιερωθεί στην ελίτ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου ξεκίνησε η Αθηναϊδα (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μέσα σε κλίμα και οργάνωση που θα ζήλευαν και ομάδες από την Super League ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) η προετοιμασία της ιστορικής Αθηναϊδας στο γήπεδο της Αλεπότρυπας.

Το Abola.gr και η κάμερα του Abola.gr ήταν στην πρώτη της Αθηναϊδας και κατέγραψε ότι συνέβη.

Εκεί ήταν άπαντες-παρόντες. Οι παίκτες που έμειναν στην ομάδα από την περσινή σεζόν και όλα τα νέα αποκτήματα και φυσικά το προπονητικό τιμ, ο τεχνικός και βετεράνος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Βαϊτσης και συνεργάτης του Ζήσης Κατσαρός που γθα 4η σερί χρονιά προσφέρει υπηρεσίες στον σύλλογο. 

Παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν ντυμένοι με τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις που πρόσφερε η διοίκηση του συλλόγου.

Φυσικά από νωρίς στις επάλξεις ήταν ο διοικητικός ηγέτης και πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης όπως και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ο Μάνος Κινδιλίδης των οποίοων κάθε κίνηση για μια ακόμα φορά έδειχνε το μεγάλο πάθος και την αγάπη που έχουν για την ομάδα.

Στην πρώτη της ομάδας παρέστη και ο πιο παλιός παράγοντας της ομάδας Γιώργος Νικογιάννης.

Αρχικά στους παίκτες μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Κινδιλίδης τονίζοντάς τους ότι η ομάδα θα πρέπει να πάρει ότι θα της αξίζει.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Βαϊτσης ανέλυσε στους παίκτες την φιλοσοφία με την οποία θα λειτουργήσει η ομάδα.

ο βοηθός προπονητή και γυμναστής της Αθηναϊδας ανέφερε στους παίκτες το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr στον Ρένο Γιαμπουρά o πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι σημαντικό που η ομάδα μετά από 14 χρόνια αν και έχει αγωνιστεί και σε μεγαλύτερη κατηγορία, επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Στόχος μας είναι να παίξουμε σπουδαίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων και παράλληλα να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο”.

Ο Γιώργος Βαϊτσης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι στόχος της ομάδας θα είναι να κερδίσει αυτό που θα της αξίζει και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική”.

Ο Ζήσης Κατσαρός μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr είπε μεταξύ άλλων: “Η Αθηναϊδα έχει μάθει να τελειώνει με επιτυχία αυτό που αρχίζει. Το ίδιο θα επιδιώξει και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ”.

Ο πρώτος σκόρερ της Αθηναϊδας στο πρωτάθλημα που έληξε ο Πασχάλης Νικολαϊδης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι και φέτος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ένα από τα νέα αποκτήματα της ομάδας ο Μανώλης Τσουτσουδάκης μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr εξέφρασε τον θαυμασμό του για την φοβερή οργάνωση που είδε ότι έχει η νέα του ομάδα.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Αλέξανδρου Κινδιλίδη, Γιώργου Βαϊτση, Ζήση Κατσαρού, Πασχάλη Νικολαϊδη και Μανώλη Τσουτσουδάκη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

Στην πρώτη ΦΩΤΟ αριστερά ο πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης έχοντας δεξιά τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Μάνο Κινδιλίδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το πιο σημαντικό διπλό για την Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3

Ο Λ. Μπάγερ ο σκόρερ της Δόξας Βύρωνα με Π. Φάληρο

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team