free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επίσημα στον ΠΟΑ ο Α. Ντάμπος!

Επισήμως ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ είναι ο Ανδρέας Ντάμπος, ο οποίος πραγματοποίησε τη πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σουτζή και ανακοινώθηκε από τους Ατσαλενιώτες. 

 

Ο 27χρόνος επιθετικός με θητεία σε Super και Football League, με την ομάδα της Καλλονής, συμφώνησε και υπέγραψε τη συμφωνία του με τον ΠΟΑ, αποτελώντας τη πέμπτη μετεγγραφική κίνηση του προσφυγικού σωματείου.

 

Ο Ανδρέας Ντάμπος, γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Χαλκίδα και στην Καλλονή μεταγράφηκε το 2011 όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Την σεζόν 2011-2012 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Football League για λογαριασμό της Καλλονής, ενώ την επόμενη περίοδο, αποτελώντας μέλος της ομάδας Κ19 της Μυτιλήνης, είχε και 10 συμμετοχές στη Β Εθνική με την Καλλονή. Την αμέσως επόμενη περίοδο, κατέγραψε πέντε συμμετοχές στη Super League με την Καλλονή, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Φωκικό δύο χρόνια, τον Κανάρη Νενήτων Χίου και τον Αιολικό.

 

Στην ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ντάμπο. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».

 

*Στην φωτογραφία ο Ανδρέας Ντάμπος με τον γενικό αρχηγό του ΠΟΑ Νίκο Παπαδάκη.

Related posts

Πανέτοιμος για μία ακόμα νίκη ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Ενίσχυση με Μητσογιάννη στο Μοσχάτο!

Abola Team

Ανανέωσε με Βαγγέλη Μάντζιο ο ΠΑΟ Ρουφ

admin