free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό 1-1 Ιάλυσος και Διαγόρας

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΓΑΣ Ιάλυσος και Γ.Σ. Διαγόρας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιάλυσου.

Οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, γεγονός που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους προπονητές τους. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ιάλυσο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Διαγόρα να περιμένει με σκοπό να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5’ για τους γηπεδούχους. Ο Παπαδάκης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στεφανάκου. Ο Διαγόρας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Μάλιστα στο 32’ ο «γηραιός» έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το φαόυλ του Αντώνη Αθανασίου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιδόπουλου, ενώ στην επαναφορά ο Γιόνδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 48’ ο Γεωργίου ανατράπηκε από τον Νικήτα και ο διαιτητής Καραγιάννης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιόνδης ο οποίος πέτυχε το 0-1 για τον Διαγόρα. Στο 55’ ο Σαμολαδάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Χριστόφ, ενώ στο 77’ μετά από ωραία μπαλιά του Δελαπόρτα στην πλάτη της αμύνας, ο Καμπλιώνης με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι είχε διάρκεια 80 λεπτών. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 300 άτομα μεταξύ των οποίων οι προέδροι των δύο ομάδων κ. Χατζηνικήτας και Στεφανίδης.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Σουτ του Παπαδάκη λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στεφανάκου

32’ Εκτέλεση φαουλ του Αθανασίου η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Γιόνδης αστόχησε από κοντά.

43’ Σουτ του Παναγιωτίδη πάνω στον Γιδόπουλο

48’ Ο Νικήτας ανέτρεψε τον Γεωργίου. Ο Γιόνδης εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το 0-1

55’ Σουτ του Χριστόφ εντυπωσιακά απομάκρυνε ο Σαμολαδάς

77’ Βαθιά μπαλιά του Δελαπόρτα στον Καμπλιώνη, ψηλοκρεμαστό πλασέ του τελευταίου 1-1

Συνθέσεις:

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξης Αλεξιάδης) : Γιδόπουλος, Τσουμάγκας, Παφιάκης, Νικήτας, Αρχοντούλης, Ρίκκα, Χριστόφ, Ποζατζίδης, Σπάρταλης, Παπαδάκης, Μπεγκλετζής. Έπαιξαν και οι ( Ρογγότης, Καμπλιώνης, Δελαπόρτας, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Χατζηβαλσάμης, Μαντικός και Αζεμαϊ).

Γ.Σ Διαγόρας (Ανδρέας Σταύρου) : Στεφανάκος, Λάμπρου, Τσαγκάρης, Παπαδημήτρης, Βασιλείου, Αθανασίου Α. Βελέτης, Γεωργίου, Χειμωνέττος, Ούγκο, Γιόνδης. Έπαιξαν και οι ( Σαμολαδάς, Μπουρούς, Υφαντίδης, Παναγιωτίδης και Κόρλος).

Related posts

Πανναξιακός: Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Στέφανου Παγώνη

Γιώργος Ανανίδας

Ανακοινώθηκε η Διοικητική Σύνθεση του Ιωνικού

Abola Team 2

Επένδυσε στον τεχνικό Νίκο Κοτσοβό η Προοδευτική

Abola Team 3