free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εντολή Σταύρου Παπαδόπουλου για μεταγραφές!

Ανήμερα της Παναγίας αφίχθη στην Καλαμάτα ο Σταύρος Παπαδόπουλος και παρά την κούραση και την ταλαιπωρία του υπερατλαντικού ταξιδιού είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Δημήτρη Τσάκωνα προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα θέματα της Μαύρης Θύελλας.

Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα σημαντικά μεταγραφικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα με τον διοικητικό ηγέτη τη Καλαμάτας να δίνει εντολή να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις ώστε ο προγραμματισμός να εκτελεστεί χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή.

“Να προχωρήσουν άμεσα όλα τα ζητήματα και να υλοποιηθεί το πλάνο έτσι όπως ακριβώς έχουμε αποφασίσει”, ήταν, μεταξύ άλλων ,τα λόγια του προέδρου της Μαύρης Θύελλας στον άμεσο συνεργάτη του και αντιπρόεδρο της Καλαμάτας.

Μετά και το δεδομένο “ok” του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο σχεδιασμός της Μαύρης Θύελλας συνεχίζεται απαρέγκλιτα στον αρχικό στόχο της δυναμικής ενίσχυσης της ομάδας και είναι πλέον θέμα ωρών να υπάρξουν τα πρώτα δείγματα των παραπάνω και η συνέχεια στην μεταγραφική ενίσχυση.

Δυνατό τεστ σήμερα με Πανθουριακό

Τέστ Νο2 για την Μαύρη Θύελλα σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Μετά το προ 10ημέρου πρώτο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (4-0), θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό σ΄ ένας ματς με αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς απέναντι της θα βρεί την τρίτη ομάδα της περυσινής κατάταξης και εκ των φαβορί για τον φετινό τίτλο στην Α΄ τοπική Μεσσηνίας.

Ο Νίκος Ζαλίκας έχοντας ήδη σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό που βρήκε στην ομάδα, αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ. Αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του, πλην ίσως του Χελά ο οποίος τις προηγούμενες μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενός χτυπήματος στο οικογενειακό δίτερμα.

Το σημερινό θα είναι το πρώτο μιας σειράς φιλικών που ακολουθούν για τους μελανόλευκους της Καλαμάτας οι οποίοι το Σάββατο, επίσης στις 6μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού θα φιλοξενήσουν τον Τέλο Άγρα.

Πηγή: sport365

Related posts

Είναι οριστικό, επανεκκίνηση για Football League και Γ’ Εθνική!

Γιώργος Ανανίδας

Μπάχαλο με τους Ομίλους στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Ενίσχυση μέσω… Βραζιλίας για τον Ιάλυσο!

Abola Team 2