free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κανονικά συμμετοχή στη Γ’ Εθνική η Ζάκυνθος

Πιστή στο ραντεβού της ήταν η Ζάκυνθος, πιστή όπως κάνει εδώ και μια δεκαετία στις Εθνικές κατηγορίες.

Εξαίρεση η περυσινή χρονιά που βρήκε την ομάδα για λίγες ώρες εξαφανισμένη από τον ποδοσφαιρικό χάρτη αλλά μετά από λίγους μήνες με την βοήθεια του Ζακυνθιακού πήρε το πρωτάθλημα και επέστρεψε ξανά!

Την Δευτέρα 14/8 οι άνθρωποι της ομάδας πλήρωσαν το παράβολο των 500 ευρώ έστειλαν και το φάκελο και έτσι η ομάδα είναι και με την βούλα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αυτό είναι το ένα σκέλος, γιατί το άλλο έχει να κάνει με την δημιουργία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που την Τετάρτη 16/8 θα συνεδριάσει για να πάρει τις τελικές αποφάσεις για την πορεία της ομάδας.

Τα σίγουρα ονόματα που μέχρι στιγμής ακούγονται είναι του Στέλιου Γούναρη, Στράτου Κουρούμαλου, Νίκου Γεωργιτσόπουλου, Ντένη Κόκλα και Ροδούλας Σπινθάκη. Όσον αφορά  τον Πέτρο Λάζαρη ο εν λόγω επιχειρηματίας θέτει κάποιους όρους για να μπει στο Συμβούλιο ( για την ακρίβεια τρεις) αλλά η περίπτωση αυτή πολύ δύσκολα θα προχωρήσει καθώς οι όροι δεν είναι τόσο απλοί αλλά πάρα πολύ σύνθετοι.

Το νέο Δ.Σ θα συνεδριάσει Πέμπτη 16/8 και εκεί θα φανούν οι προθέσεις όλων για το που θα κινηθεί το μπάτζετ της ομάδας. Από εκεί και πέρα το νέο δ..σ θα έχει την δικαιοδοσία να μιλήσει πρώτα από όλα με τους παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει από εκεί το τοπίο. Για το θέμα του προπονητή έχουν ακουστεί αυτή την στιγμή 2 ονόματα. Το πρώτο είναι του Φώτη Θανέλλα και το δεύτερο του γνωστού στο νησί από την θητεία του στον Ζακυνθιακού Σπύρου Αντωνόπουλου.

Και οι δύο περιπτώσεις «παίζουν» παρά πολύ με τα ίδια ποσοστά στο να γίνουν κάτοικοι Ζακύνθου. Ο κος Γούναρης έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Φώτη Θανέλλα ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα της Ζακύνθου. ο κος Θανέλλας εχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε αυτήν την κατηγορία με πολλές παραστάσεις με ιστορικές ομάδες του λεκανοπεδίου  και αρκετές γνωριμίες.

Από την άλλη ο Σπύρος Αντωνόπουλος είναι ένας προπονητής ταλαντούχος εξελίξιμος και με διάθεση να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Σε όσες ομάδες και να έχει δουλέψει έχει αφήσει έργο. Πριν λίγα χρόνια είχε οδηγήσει τον Ζακυνθιακό στην 4η θέση του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με επί το πλείστον Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές! Πέρυσι έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του Πανηλειακού. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά επικοινωνία της διοίκησης με τον Ηλείο τεχνικό, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

 

Πηγή: ioniansports

Related posts

Λύγισε στο τέλος ο ΠΟΑ

Abola Team 2

Επιστροφή στη δράση οι παίκτες της Παλαιόχωρας!

Abola Team 2

Δύο ανανεώσεις στην Παλαιόχωρα με Παπακοκωνσταντάκη και Πετράκη μετά από τριπλή ανανέωση

Abola Team 3