free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μουσάι και Ταχίρ απέκτησε η Δόξα Βύρωνος

Σε δύο ακόμη σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Δόξα Βύρωνος, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το ήδη πολύ δυνατό ρόστερ.

Ετσι, υπό τις οδηγίες του Τάκη Χριστόπουλου θα αγωνίζονται πλέον ο 21χρονος μέσος Αγγελος Μουσάι (φωτό), που έπαιζε στα Πετράλωνα την σεζόν που πέρασε κερδίζοντας την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και έχει αγωνιστεί επίσης στον ΑΟ Γλυφάδας, και ο 22χρονος Γάλλοις μέσος Αμαέλ Ταχίρ. 

Η ανακοίνωση για τον Μουσάι:

Η ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινωσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αγγελο Μουσαι. Πρόκειται για 21χρονο αμυντικό μέσο που την προηγούμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο με τα Πετράλωνα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Παράλληλα το νεο αποκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Γλυφάδας.

Ευχομαστε στον Αγγελο Μουσαι καλη αγωνιστική σεζον.

Η ανακοίνωση για τον Ταχίρ:

Η ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο Γάλλο μέσο, Αμαελ Ταχιρ. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Γιάννη Μελά απάντησε θετικά και πλέον ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας μας προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Προηγούμενο σταθμός της καριέρας του ήταν η Γαλλική Μετζ ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός και στην Πανι Μοσέλε. Ο Αμαελ Ταχιρ θα αγωνιστεί για πρωτη φορα στην Ελλαδα και ευχόμαστε να εχει μια καλή αγωνιστική σεζόν.

Related posts

Φρένο στη “Σάντα” η Δάφνη Π. Φαλήρου

abola10

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ.Μ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Μπορούσε και νίκη ο ΓΣ Αργυρούπολης

abola10