free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκησε τον Γιούχτα, ανακοίνωσε Καργιώτη ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος επικράτησε του Γιούχτα (4-2) ενώ ο Χρήστος Καργιώτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας της Ν. Αλικρνασσού.

Φιλική νίκη με 4-2 για τον Ηρόδοτο επί του Γιούχτα (4-2) ενώ ο Χρήστος Καργιώτης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της ομάδας της Ν. Αλικρνασσού.

Στο έκτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του Ηροδότου ο Γιούχτας άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 με τον Καστελιανάκη για να ισοφαρίσει στις αρχές της επανάληψης ο Μωραΐτης.

Το 2-1 έκανε ο Σπύρου για τον Γιούχτα και το 2-2 έκανε ο Παπαδάκης. Ο Μωραΐτης σκόραρε ξανά κάνοντας το 3-2 και ο Φραγκουλάκης το 4-2.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επέλεξε για αρχική ενδεκάδα:

Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Γαρεφαλάκης, Αργκιλέσι, Μωραΐτης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Προβυδάκης, Έντισον.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Φουκαράκης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης, Κανδηλάκης, Παρθενιάδης.

Και η ανακοίνωση για τον Καργιώτη:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Καργιώτη Χρήστο, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου».

Δυνατά επιστρέφουν στην προετοιμασία οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, που αυτή την εβδομάδα θα δώσουν δύο δυνατά φιλικά στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, όσο περνάει ο καιρός, ανεβάζει τις απαιτήσεις του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών το, θέλοντας να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Για αυτό το λόγο ο έμπειρος τεχνικός αυτή την εβδομάδα έκλεισε δύο δυνατά φιλικά αρχής γενομένης αυτό της Τετάρτης (30/8) με τον Κισσαμικό, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, και τον ΠΟΑ το Σάββατο (2/9).

Σε αυτά τα δύο φιλικά οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να καθιερωθούν στην πρώτη ενδεκάδα της ομάδας.

Related posts

Αποχώρηση Δημήτρη Καλλιμάνη που πάει σε ομάδα του εξωτερικού από τον Χαραυγιακό

Abola Team 3

8/8 το πρώτο φιλικό του Εθνικού στο Πήλιο

Abola Team 3

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-1 ΦΙΛΙΚΟ

Abola Newsroom