free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γκιάτης και Μπατής: “Δουλεύουμε σκληρά στο Κερατσίνι”-Ξεκίνησε το παιδικό και το εφηβικό

Βαγγέλης Γκιάτης και Αλέξανδρος Μπατής φιλοξενήθηκαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας  του Κερατσινίου για τη νέα σεζόν και την προετοιμασία.

 

Βαγγέλης Γκιάτης

Για το πως κυλάει η προετοιμασία : Είμαστε μία νέα ομάδα και αυτό το μήνα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τον Κο Σπαθα και τον κο Βοιδονικόλα και μέσα από τα φιλικά προσπαθούμε να γίνουμε ένα σωστό σύνολο και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι με τα δυνατά φιλικά όπως με το Αιγάλεω αλλά και τον Αρη Πετρούπολης, αποδώσαμε καλά και βγάλαμε αυτά που έχουμε δουλέψει..

Για το Πρωτάθλημα:Η Γ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα που πέρα από ποιότητα θέλει και δύναμη. Και αυτό είναι το προσόν μας. Γιατί παίζουμε δυνατά ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βγάζουμε δυναμική γενικότερα.

Μήνυμα για τον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει γιατί η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο και όλα θα πάνε καλά.

 

Αλέξανδρος Μπατής

Για το πως κυλάει η προετοιμασία Εντάξει κάθε αρχή είναι δύσκολη. Εμείς δουλεύουμε πολύ σκληρά με το τεχνικό επιτελείο και δίνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε και τα συμπεράσματα είναι ότι είμαστε καλή ομάδα.

Για το ότι ψάχνει το γκολ με κεφαλιά: Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει στα φιλικά και τα επίσημα .Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει ,όλοι μία ομάδα είμαστε.

Μήνυμα για τη νέα σεζόν: Δύσκολη, αλλά δουλεύουμε και θα τα καταφέρουμε.

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν σήμερα 29/8 τα παιδικά τμήματα του Εφηβικού και του Παιδικού της ομάδας μας. 

 

Με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κο Γιώργο Μποζινάκη και τον προπονητή Κυριάκο Σιφνάκη, να καλωσορίζουν παλιά και νέα μέλη της ομάδας ανακοινώνοντας τους το πρόγραμμα και τονίζοντας τους ότι οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες σε όλα τα τμήματα.

 

“Είσαστε σε μία μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Ξεκινάει μία δύσκολη όσο και σημαντική σεζόν. Θέλω σοβαρότητα από όλους ,σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο” ήταν τα λόγια του κόουτς, ενώ ο ΚοςΜποζινάκης τόνισε : “Οι στόχοι μας είναι πάντα οι ίδιοι. Πρώτα από όλα τα παιδιά να είναι καλοί μαθητές και αγωνιστικά ότι καλύτερο να έρθει. Εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο  .Σοβαρά και πειθαρχημένα. Στόχος μας είναι να βγάλουμε παιδιά που θα κάνουν καριέρα .Υπήρξαν παίκτες που και τώρα θα έπαιζαν στο Εφηβικό ,αλλά κρίναμε ότι έπρεπε να πάνε σε ανδρικές ομάδες, να πάρουν εμπειρίες ,εμείς να τους παρακολουθούμε και όταν κρίνουμε να επιστρέψουν στον σύλλογο. ”

Related posts

Παρελθόν ο Κριάρης από την Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Την απόκτηση του Περικλή Κολοβού ανακοίνωσε η Τριγλία Ραφήνας.

Ρένος Γιαμπουράς

Γιώργος Συνολάκης τεχνικός διευθυντής και Γιάννης Φουστέρης βοηθός, ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος γενικός αρχηγός στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2