free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Μανωλά το Καλαμάκι!

Την ένταξη του 21χρονου ακραίου μέσου, που έχει περάσει από Κέρκυρα, Κύμη και Βύζαντα Μεγάρων ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι».

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Σταμάτη Μανωλά πραγματυοποίησε το Καλαμάκι. 

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου τνω νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 21χρονου ακραίου χαφ, ο οποίος έχει να επιδείξει σπουδαία θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες με τις φανέλες της Κέρκυρας, της Κύμης, του Βύζαντα Μεγάρων, ενώ έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Νίκη Αλίμου. 

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον ταλαντούχο μέσο να φιγουράρει με τη φανέλα της Ατλαντίδας και διακρίνεται για την τρομερή του ταχύτητα, αλλά και τη δυνατότητα να καλύψει με την ίδια ευχέρεια και τις δύο πτέρυγες. 

Αρκετά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής άφης ετο Καλαμάκι στο πρώτο του φετινό φιλικό παιχνίδι για την νέα σεζόν απέναντι στην Ελλάς Ποντίων. Το τελικό 0-0 ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον τεχνικό Νίκο Μανωλά, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση,  διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι παίκτες του έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, τρομερή διάθεση, αλλά και πειθαρχία, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά σε ό,τι αφορά την φιλοσοφία πάνω στην οποία θα δομηθεί η ομάδα την ερχόμενη σεζόν. 

«Μετράει δυνάμεις» με Άγιο Δημήτριο 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται .για το Καλαμάκι, με τους «κυανόλευκους» να φιλοξενούν αύριο Σάββατο στις 3 μ.μ. τον Άγιο Δημήτριο. Απέναντι στο ανανεωμένο και αρκετά φιλόδοξο φέτος συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα, ο τεχνικός Νίκος Μανωλά ενδέχεται να προβεί σε νέες δοκιμές και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση όλων του των ποδοσφαιριστών.

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 9/4

Abola Newsroom

Χρήστος Σημαντήρας (Λύκοι Χαϊδαρίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Τα φιλικά της Άμιλλας Περιστερίου (ανδρών) καθώς και της Κ 18

Abola Team 2