free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε»

 

Την ανάγκη για βελτίωση σε πολλούς τομείς επεσήμανε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπη Σκκλάβος.

 

 

  

Μπορεί ο Ήφαιστος να διεύρυνε το νικηφόρο του σερί στις μέχρι τώρα φιλικές του αναμετρήσεις, αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΣ Ποντίων με 2-1, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό κάθε αυτό δεν αποπροσανατολίζει σε καμία περίπτωση τον Μπάμπη Σκλάβο. 

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα της Δραπετσώνας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εστιάζοντας στην ανάγκη για βελτίωση σε πολλούς τομείς, ώστε η ομάδα του να εμφανιστεί πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της: 

«Οι νίκες και γενικότερα τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου. Αντίθετα, τα συγκεκριμένα ματς μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε τις όποιε αδυναμίες μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε, μέχρι να φτάσουμε στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Αυτό,που προέχει, είναι να προσαρμοστούν όλοι στα όσα τους ζητάω και γενικότερα να δείξουμε περισσότερη διάθεση. Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία να διορθώσουμε. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στο σημείο μηδέν».

Related posts

Δόξα Πειραιά: Παραίτηση Καλλιακούδη – Τα «ηνία» στον Μπιτσικώκο

Nάσος Φακίδης

ΑΣ Ποντίων: “Στεκόμαστε στο πλευρό της διαιτησίας”

Abola Newsroom

Σκλάβος: «Θα παλέψουμε με όσους διαθέτουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος