free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Γεωργακόπουλο ο Πανηλειακός – φιλικό με Αχαϊκή

Υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Κούτση στις πρώτες μέρες πλέον παρουσίας του στην ομάδα, συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πανηλειακού.

Με τον νέο τεχνικό του συλλόγου να βρίσκεται σε ένα λογικό στάδιο προσαρμογής, ενώ επιθυμεί σε αυτό το διάστημα να μάθει την ομάδα και τι μπορεί να του δώσει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, ως γνωστόν από τα προηγούμενα ρεπορτάζ, έχει αναβληθεί το φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Γρ. Καλάκος», αφού ο Κούτσης θέλει να δουλέψει πρώτα λίγο στις προπονήσεις (φωτό πάνω) και μετά να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους σε κάποιο ματς.

Δεν αποκλείεται πάντως το εν λόγω τεστ να πραγματοποιηθεί τελικά αργότερα, με δεδομένο κιόλας ότι έχει παραταθεί η έναρξη του πρωταθλήματος (αντί για τις 17/9 έχει πάει ήδη στις 24/9 και παραμένει αρκετά πιθανή και η 1/10).

– Ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό, μετά τις εξελίξεις της “φυγής” Κουρμπανά που άφησε ξαφνικά τον Πανηλειακό και πήγε στον Παναιγιάλειο, ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο 9/9 φιλικό που είχαν κανονίσει οι δυο ομάδες (προ του γεγονότος αυτού) να δώσουν στο Αίγιο.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, έχει κλειστεί άλλο φιλικό για εκείνη τη μέρα (Σάββατο), και συγκεκριμένα με την Αχαϊκήστον Πύργο.

Στα μεταγραφικά, ο Πανηλειακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα ντόπιου νεαρού παίκτη, και συγκεκριμένα του Πυργιώτη ταλαντούχου ηλικίας 18 ετών (γεν. 15/2/1999), Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (φώτο κάτω).

Ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. ‘Εχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αίολου Πύργου, και αγωνίστηκε έπειτα με τον Αργοναύτη Κατακόλου, με τον οποίο σε ηλικία 14 ετών έκανε ντεμπούτο στην Α2 Ηλείας. Και συνέχισε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας στη Γ’ Εθνική, όπου μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2016 κι έπαιξε εκεί στο β’ γύρο της σεζόν (’15-’16), όπου συμμετείχε σε 10 αγώνες. Έχει αγωνιστεί επίσης στις Μικτές Νέων και Παίδων Ηλείας (και ως αρχηγός) με 20 συμμετοχές.

Πέρυσι το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την ΑΕ Λάρισα, η οποία υπέγραψε μαζί του επαγγελματικό συμβόλαιο. Την περασμένη σεζόν ο Γεωργακόπουλος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας Νέων των «βυσσινί».

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Ελεύθερος είναι ο Βαγγέλης Ζαννάκης.

Ρένος Γιαμπουράς

Αστέρας Βάρης: Ιδανικό το ξεκίνημα…

Abola Team

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατέθεσε ο Πανδραμαϊκός

Abola Newsroom