free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με Χατζάκη στα γκολπόστ ο Α.Ο. Βριλησσίων!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του 30χρονου τερματοφύλακα για τη φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιάννη Χατζάκη πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια! Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες, ήρθαν σε συμφωνία με τον 30χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει να επιδείξει ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία σε ανώτερες κατηγορίες και με την έλευσή του αναμένεται να ισχυροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την νέα του ομάδα στην νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

Το νέο απόκτημα του Α.Ο. Βριλησσίων προέρχεται από τους Αγίους Αναργύρουσς με τη φανέλα των οποίων πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Αιγάλεω 

Με αφορμή την απόκτηση του Γιώργου Χατζάκη, ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στο «Αbola.gr»: 

«Η αίσθησή μου είναι ότι με την απόκτηση του Χατζάκη ανεβαίνουμε πολύ επίπεδο. Δεν θυμάμια ποτέ άλλοτε η ομάδα μας να έχει προχωρήσει σε μία τόος σημαντική μεταγραφή παίκτη με παραστάσεις ανώτερων κατηγοριών. Η άποψή μου είναι ότι πρόκειτια για έναν τερματοφύλακα, που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη φετινή μας προσπάθεια. Εμείς τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας κια νιώθω πολύ ευτυχισμένος που θα συνεργαστώ μαζί του»

 

Με σημαντικές απουσίες κόντρα σε Χαλκηδονικό 

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Βριλισσίων για την αναμέτρηση Κυπέλλου του Σαββάτου κόντρα στον Χαλκηδονικό. 

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης αντιμετωπίζει σωρεία απουσιών σε σημείο, όπου να «πονοκεφαλιάζει» για την συγκρότηση ενός αξιόμαχου σχήματος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων έχουθν τεθεί ο νεοαποκτηθείς φορ Γιώργος Κουφής, ο οποίος κατά τη διάστημα του φιλικού με τον Άρη Χολαργού υπέστη βαρύ διαστρεμμα, ο τιμωρημένος Δημήτρης Γκρέκος, όπως επίσης και οι Γιώργος Καγιώρης και Ηλίας Γκύζης για λόγους επαγγελματικής φύσεως.

 

 

 

Related posts

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-0: Έτσι ήρθε το… τρίποντο!

abola10

Ο Σπύρος Τάραμας στην τεχνική ηγεσία της Νέας Σμύρνης

Abola Team 3

Έγραψαν ιστορία στον Αγ. Δημήτριο οι Τάκης Καπαματζιάν και Σάββας Καραπουλιτίδης (Μοναδικά φωτογραφικά ντοκουμέντα)

Abola Team 3