free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΑΟ Ιλίου 3-0 την Αλσούπολη

Ο ΑΟ Ιλίου νίκησε 3-0 την Αλσούπολη και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγιο Δημήτριο εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Γιώργου Τζώτζη έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν απόλυτα δίκαια στη νίκη, ενώ η ομάδα του Παναγιώτη Καλα’ι’τζίδη προσπάθησε στο πρώτο μέρος, αλλά μόλις δέχτηκε το δεύτερο γκολ κατέρρευσε, πληρώνοντας και τις πολλές απουσίες που είχε.

Ο ΑΟ Ιλίου μπήκε πολύ δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί από νωρίς, αλλά έπεσε πάνω στον καταπληκτικό Κωτσάκη που σταμάτησε τις προσπάθειες του Αθανασόπουλου στο 7′ και του Κάρο στο 12′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή στο 21′ όταν το πλασέ του Αβραμάκη απέκρουσε ο Δρόσος. Στο 23′ το σουτ του Λερούτσου πέρασε άουτ, ενώ στο 28′ το σουτ του Καλογέρη αποκρούστηκε από αμυντικό λίγο πρίν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 30′. Ο Κάρο με εκπληκτικλή μπαλιά βρήκε τον Τζακόνη που σέντραρε και ο Αθανασόπουλος με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 37′ απείλησε η Αλσούπολη με την προβολή του Μυλόβα να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 45′ ο Κωτσάκης και πάλι απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Αθανασόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως, και αφού στο 53′ η κεφαλιά του Αθανασόπουλου πέρασε άουτ, στο 59′ ο ίδιος παίχτης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Δούκα και αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 67′ όταν ο Νάτσης έκανε καταπληκτική κούρσα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κάρο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σαρλάς, Τζακόνη (57′ Πλάκας), Ανταλής, Δούκας, Μπεντάι, Καλογέρης, Κάρο, Αθανασόπουλος (82′ Αγγελόπουλος), Λερούτσος (86′ Ξενάκης), Νάτσης (73′ Δαμασκηνός).

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Μωρα’ί’της (73′ Θεοδωρίδης), Ιακωβίδης, Μούζος (65′ λ.τ. Τσάλας), Σιάνος, Καναβός, Μυλόβας, Μπούσουλας, Αβραμάκης (82′ Αυγερίδης), Μαυρουδής (46′ Μπίνης), Μέμη.

Related posts

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Φιλικό την Τετάρτη (17/5) Ρουφ και Αθηναϊκός

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 22/1

Abola Newsroom