free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά»

Τον ενθουσιασμό του από την απόδοση των παικτών του στο εμφατικό 4-0 επί της Ηλιούπολης εξέφρασε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης.

 

Ιδανικότερο ξεκίνημα στον ιδαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας δε θα μπορούσαν να περιμένουν στα Σούρμενα! Η δημοφιλής και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων συνέτριψε με το εμφατικό 4-0 την Ηλιούπολη, αναδεικνύοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων της κι απέδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένη για πολύ σπουδαία πράγματα.

Η εκπληκτική εμφάνιση και η ευρεία νίκη, όπου είναι φυσικό, εκτόξευσαν την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων και πολύ περισσότερο του προπονητή Γιάννη Μητρούση, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές του και την θέληση για προσφορά που επέδειξα:

έδειξαν: 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη φετινή χρονιά! Απέναντι σε μία ιδιαίτερα νεανική κι ενθουσιώδη ομάδα, θεωρώ ότι αποδώσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε πολλές όμορφες φάσεις, βγάλαμε αυτοματισμούς και πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπνήσεις, είχαμε συγκέντρωση και θέληση, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε τον δείκτη του σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Για να είμαστε ειλικρινείς, θα ήθελα να σημειώσω ότι η τελική διαφορά κάπου αδικεί λίγο την αντίπαλό μας , η οποία μέχρι ενός σημείου ήταν ανταγωνιστική. Αυτή η νίκη στην πρεμιέρα μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια, ωστόσο, εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Η προσοχή μας εστιάζεται μόνο στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο Α.Ο. Περιστερίου εκτός έδρας».

 

 

 

 

Related posts

Τέλος ο Μητρούσης από τα Σούρμενα

abola10

Το Περιστέρι είναι εδώ!

abola10

Ελεύθερος ο Τζώρτζης από το Ρουφ

abola10