free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Σε ματς θρίλερ Βύζας-Ακράτητος 2-2, νίκη Ζωφριά, Μανδραϊκός, Μικρασιατική

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων όπου ο Βύζας κατάφερε στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει το μάτς αφού έχανε 0-2 μέχρι το 88’ με τον Ακράτητο τελικό σκορ 2-2.

 

Προηγήθηκε η ομάδα του Ακράτητου με τον Τάσο Παρασίδη στο 38’. Και στο 88’ ο Στέλιος Σερέπας πέτυχε το 0-2. Για να ισοφαρίσει ο Βύζας στο 90+1 με σούτ του Γιώργου Κλωνάρη και στο 90+4 ο Πάρης Κλωνάρης με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια.

Στο 73΄ ο αγώνας διακόπηκε όταν ο διαιτητής Ντάουλας απέβαλε τον σκόρερτου Ακράτητου Τάσο Παρασίδη για επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Μάλη.

Ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά και κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών αποβλήθηκαν οι Μάκης Πανταζής, γενικός αρχηγός των γηπεδούχων και Κώστας Μπαλής γενικός αρχηγός των φιλοξενουμένων.

 

Διαιτητής: Ντάουλας .Βοηθοί: Σαββόγλου, Κρέτσιμος.

 

Παρατηρητής αγώνα: Β. Ντζελέπης Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος .

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Εμετό, Κλωνάρης Π., Κουρκούτης, Λάλας (87΄ Παναγιωτόπουλος), Κλωνάρης Γ., Δρίτσας, Διονυσόπουλος, Καζάλας (66΄ Μάλης)

Αναπληρωματικοί: Τσίγκρης, Ξενάκης, Πανταζής, Μήτσος, Βασίλαινας

 

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (προπονητής Κυριάκος Μίχας): Αλεξόπουλος, Ρόδης Λ., Θεοδωρής, Νομικός, Σιακαβάρας, Παρασίδης (73΄ κόκκινη κάρτα), Σερέπας, Κουκούλης (58΄ Ρόδης Δ., Τσιγγόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης (89΄ Λούντζης).

Αναπληρωματικοί: Καπουράνι, Νάκα, Νταή, Ιωάννου, Τζάνος.

 

 

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας η Ζωφριά που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Μάνδρας.

Τα τέρμα της ομάδος του Γιώργυ Αδάκτυλου σημείωσαν οι : Μάκρας 35’ και ο Γεγές 70’.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ Μάνδρας έχει παράπονα για την διαιτησία του Γ.Φίτσα και θα κάνει αναφορά στην Ενωση να μην ξαναδιαιτητεύσει αγώνες του. Ο εν λόγω ρέφερι απέβαλε τον Κακοσίμο Γ με δέυτερη κίτρινη κάρτα στο 51’.

 

ΖΟΦΡΙΑ(προποντής Γιώργος Αδάκτυλος): Κολιάκης, Γραμμένος, Μασμανίδης(68’ Τσαφτάριδης), Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Δέδες Γ.(51’ Τσολακίδης), Καραχάλιος(83’ Ράγγος), Ρεφενδάριος, Μάκρας, Γεγές, Δέδες Δ..

 

 

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): Τσαπάρασδης, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος, Δρούγος, Ευαγγέλου, Θεοεωρόπουλος, Κοπαλάς, Λογγαράκης, Ριζάι(71’ Λάσκος), Κακοσίμος Γ., Ματζιούρας(50’ Παπακωνσταντίνου).

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάνδρας Μιχάλης Κάσδαγλης ήταν οργισμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού για την στάση του διαιτητή Φίτσα και τόνισε ότι  αν ξανά κληρωθεί να μας σφυρίξει ο εν λόγω ρέφερι διαιτητής η ομαδα δεν θα κατέβει.

Ακόμα δίνω συγχαρητήρια στα παιδια μου που έδειξαν τρομερό χαρακτήρα ειδικά απο την ώρα που μείναμε με δέκα παίκτες,συγχαρητήρια στο ποδοσφαιριστή της ομάδας της ΖΩΦΡΙΑΣ τον κύριο Γέγε για την δήλωση του στον <διαιτητή > Φίτσα ότι κακώς έδειξε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Κακοσίμο Γ και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΖΩΦΡΙΑΣ για την άψογη φιλοξενία της.

Ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική Μεγάρων ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και με τον κόσμο στο πλεύρό του επικράτησε με 2-0 στην Γκορυτσά Ασπροπύργου του Απόλλωνα Ποντίων.

 

Τα τέρματα για τους Μικρασιάτες του Χάρη Κουστέρη σημείωσαν οι; Φουρνάρης με πέναλτι και Ζουμπουρλής με πλασέ.

 

Διαιτήτευσε ο ΑΛΙΑΓΑΣ Α.Βοηθοί:  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κ.

 

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Χάρης Κουστέρης):  Παπακωνσταντίνου , Συριανός, Βοϊδήλας, Γκουτσούλας, Καραμπλάκας, Φουρνάρης, Καλλιπέτσης, Λέζης, Αριστόπουλος, Κουφής, Ζουμπουρλής! Ως αλλαγές έπαιξαν οι Κούρσος, Λουκίδης, Χαμπιλάι, Ρήγας!

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο φράγκειο δημοτικό γυμμναστήριο Μάνδρας όπου ο Μανδραικός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αφού έκαμψε την αντίσταση του σκληροτράχηλου Θρασύβουλου 2-1.

 

Τα τέρματα της ομάδος του Θεόφιλου Καλύβα σημείωσε και τα δύο ο Θέμης Μονέ(20’ 80’). Για λογαριασμό της ομάδος του Μάκη Παπαδόπουλου σκόραρε ο Κοντούλης Α. 27’ ο οποίος κτύπησε το φάουλ η μπάλα κόντραρε στον Πείδη άλλαξε πορεία και κατέληξε στην γωνία του Μπαλασάκη.

 

Διατήτευσε ο Σταύρος Δημητρόπουλος. Βοηθοί: Φαρμάκης, Βαλκάνος.

Παρατηρητής αγώνα ο Σωτήρης Μπίμπας. Γιατρός αγώνα ο Σωτήρης Πιλίλης.

 

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Μπαλασάκης, Θεοδωρόπουλος, Ανταλής, Εβερετ, Τύρπος, Τούσης, Βούκα, Χόρβατ, Μονέ, Λελούδας, Γεωργιάδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Μπούσης, Γκίνης, Βλαχόπουλος, Πορανίδης, Κούστας, Μπακάμης, Κουρέλης.

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πυρένης, Πιτέλης, Σφακιανάκης, Καλαμιώτης, Μυστρίδης, Αναγνώστου, Κοντούλης Γ, Κοντούλης Α, Μπαστάνης, Πείδης, Αγγελιδάκης.

ΠΑΓΚΟΣ: Μπαστάνης, Χαλιμούρδας,Πόρρος, Πίνης,Πρίντεζης, Λένας, Κατσίλας.

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (14 και 15/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Παρελθόν ο Χρήστος Γεωργιάδης από τον Ακράτητο

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (9 και 10/12) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3