free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Κρατάμε μόνο τους βαθμούς»

Μόνο την νίκη επί του Γκυζιακού «κρατάει» ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΣ Γαλάτσι  στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Το ιδιαίτερα ανανεωμένο συγκρότημα των βορείων προαστίων επικράτησε δύσκολα του νεοφώτιστου Γκυζιακού με 2-1 χωρίς ωστόσο να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης. 

Κάτι το οποίο σχολίασε ο Θανάσης Ζαμπούρας. 

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΣ Γαλάτσι σε ματς πρωταθλήματος με δηλώσεις του στάθηκε στο αδικαιολόγητο άγχος τνω παικτών, δίνοντας πάντως αξία στο γεγονός ότι η νέα του ομάδα ξεκίνησε με το δεξί»: 

«Από την αναμέτρηση της πρεμιέρας κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Από τη συνολική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου, όμως δεν έμεινα ευχαριστημένος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία είναι νεοφώτιστη, αλλα ξέρει πώς θα πάρει αυτό που θέλει στον αγωνιστικό χώρο και η οποία μας δυσκόλεψε αρκετά. Είχαμε αδικαιολόγητο άγχος, ειδικά από την στιγμή, όπου κανείς ούτε από τη διοίκηση, ούτε και από την τεχνική ηγεσία δεν τους έχει πιέσει για πρωταθλητισμό. Σίγουρα κάθε πρεμιέρα έχει άγχος και κρύβει ιδιαιτερότητες, αλλά κόντρα στον Γκυζιακό αυτό το στοιχείο μας χαρακτήρισε. 

Αυτό, που θα ήθελα για τη συνέχεια, είναι να μην ξαναδείξουν τέτοια συμπεριφορά οι παίκτες μου και να είναι πιο ελεύθεροι να αναδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει: 

Στο πρώτο 30λεπτο δεν είχαμε καθόλου κίνηση. Ανεβάσαμε λίγο στροφές στο τελευταίο 15λεπτο του δευτέρου μέρους. Στην επανάληψη προηγηθήκαμε στο 65’ με ένα γκολ από στημένη φάση, αλλά ισοφαριστήκαμε τρία λεπτά αργότερα με πέναλτι, για να φτάσουμε στη δύσκολη νίκη μ’ ένα υπέροχο γκολ του Μιχάλη Παπαδόπουλου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

 

 

Related posts

Ν. Μανωλάς: Πάει για το 5Χ5 το Καλαμάκι

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Πήραμε νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Παίκτης της Αγίας Ελεούσας ο Καλαμοτουσάκης