free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Φωνάζει» το Κερατσίνι!

Έντονα είναι τα παράπονα των ανθρώπων του Κερατσινίου για την απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου να μην καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Καλογιάννη στο 47’.

 

Ακόμη … διαμαρτύρονται στο Κερατσίνι με αφορμή τη απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου να μην καταλογίσει ένα οφθαλμοφανέστατο πέναλτι στην ισόπαλη με 1-1  αναμέτρηση της πρεμιέρας του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Ιάλυσο. 

Συγκεκριμένα, τα παράπονα των «ροσονέρι» επικεντρώνονται στην επίμαχη φάση του 47ου λεοτύ, όπου ο Καλογιάννης φαίνετια να ανατρέπεται εμφανέστατα από αμυντικό του Ιάλυσου εντός περιοχής, με τον Αθηναίο ρέφερι να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών, αλλά αντί αυτού να την …μετατρέπει σε απλό φάουλ λίγα εκατοστά εκτός της περιοχής της φιλοξενούμενης ομάδας της Ρόδου. 

Το ποστάρισμα του Διευθυντή Επικοινωνίας των «ροσονέρι» Νίκου Αβραμίδη στα social media είναι άκρως ενδεικτικό, αφού ανέβασε την σχετική φωτό της επίμαχης φάσης, με τον παίκτη του Κερατσινίου να είναι όντως πεσμένος στην περιοχή της ομάδας του Ιάλουσου, συνοδεύοντάς την με το παρακάτω χαρακτηριστικό σχόλιο:

«Αυτό το πέναλτι θα το έδινε ,θεωρώ, και Ροδίτης ρέφερι…»

 

 

 

 

Related posts

Στην Ηλιούπολη ο Πέτρος Λεβέντης

admin

H σημαντική πρόταση της ΕΠΣ Λέσβου για ελάφρυνση εξόδων στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Άγιος Ιερόθεος: Ανεβαίνει επίπεδο με Σούφλα

Ρένος Γιαμπουράς