free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ηράκλειο του Νίκου Παπαρούνη 3-1 τους Αγ. Αναργύρους

Αποδίδοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο, το Ηράκλειο του Νίκου Παπαρούνη νίκησε με σκορ 3-1 τους Αγ. Αναργύρους.

Οι ‘νερατζουρι’ ήταν πιο ουσιαστικοι αφού εκμεταλλεύτηκαν τις ευακιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν στην επικράτηση απέναντι σε ένα σύνολο που στάθηκε καλά στο α’ μέρος όμως δεν βρήκε τις λύσεις παρότι έφτανε έξ από την εστία του Γκλώτσου. Με την ήττα αυτή, η Ένωση έμεινε στους τρεις βαθμους και την 11η θεση.

 

Στο α’ μέρος η πρώτη καλή φαση ανηκει στους Αγιους, με τον Αλημπα να εκτελεί το φαουλ και τη μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να φεύγει άουτ.

 

Με τη συμπλήρωση 45′ ο Αναγνωστόπουλλος με πλασέ έκανε το 1-0, με τον Γκουγκα στο 60′ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Καφετζή και με σουτ στην κινηση να κανει το 2-0. Στο 65′ με πέναλτι ο Αλημπάς μείωσε σε 2-1, για να φτάσουμε στο 78′ οταν ο Γκούγκας με τρομερή ατομική ενέργεια έκανε το 3-1 και »κλειδωσε» τη νικη για τους γηπεδουχους.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νικος Παπαρουνης)Γκλώτσος, Μέρτκολα, Δημας, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Κραψίτης (89′ Βασιλος), Χρήστου (69′ Τσατσος), Γκούγκας, Καφετζής (86′ Τουμπας), Αντωνοπουλος (83′ Σπυριδάκης)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισιδωρος Σταυριανος) Χανιώτης, Ζαχαράκης (46′ Οικονόμου), Γουβαλαρης, Παραρας, Κρητικος, Γκεμισης, Λαλα (46′ Κοσμας), Μαρινου, Μπεκατωρος (68′ Χιονιδης (86′ Σταυρου), Αλημπάς, Νταουται.

 

Related posts

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Πανερυθραϊκός-Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3

Με άλλο αέρα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3

Άνετη νίκη ο Αθηναϊκός (3-1)

Abola Team