free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Το σκορ μας αδικεί»

Την άποψη ότι η ήττα της ομάδας του από τον Μικρασιατικό αποτελεί πλασματική εικόνα, εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Στην παρθενική φετινή της ήττα υποχρεώθηκε η  ΑΕ Ηρακλείου, χάνοντας με 1-0 από τον Μικρασιατικό.

 Απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής, η οποία προερχόταν από τρεις ήττες στις …λεπτομέρειες, το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει ακόμη και με την νίκη στις αποσκευές του χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.

Κάτι το οποίο τονίζει στις δηλώσεις του ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης:

 «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συνολική του εμφάνιση και τη διάθεση που επιδεικνύουν γενικότερα.

Εκτιμώ ότι το σκορ μας αδικεί κατάφωρα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι κάναμε 17 τελικές προσπάθειες. Οι ποδοσφαιριστές μου έβγαλαν ενέργεια, είχαν κέφι και από καθαρή ατυχία εκτιμώ ότι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. 

Στην μοναδική επικίνδυνη επίσκεψη που μας έκαναν οι αντίπαλοι δεχθήκαμε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 83’, με άμεση συνέπεια να χάσουμε το ματς. Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο που διακρίνω από την ομάδα μου, είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι, ανεβάζοντας διαρκώς τα επίπεδα απόδοσής μας»

 

 

 

Related posts

Φορτσάρει η “Σάντα”

abola10

Άλμα τίτλου για τους Αγίους Αναργύρους, 1-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Ήφαιστο

Βασίλης Θεόκλητος

Οριστικό το «λουκέτο» στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν πάρθηκε απόφαση για την Γ’ Εθνική…

Abola Team