free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Τρίποντα για Μικρασιατική και Λέων

Η ανώτερη και εντυπωσιακή Μικρασιατική Μεγάρων έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βαγγέλη Χαλιώτη που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του στο 15′, στο 59′ και στο 71′ επικράτησε στην Γκορυτσά του Πυρρίχιου με 3-1.

Για λογαριασμό των γηπεδούχων σκόραρε ο Λαζαρίδης 84′.

 

Διαιτήτευσε ο Σταθόπουλος. Βοηθοί: Φαρμάκης, Νατσιόπουλος. Παρατηρητής αγώνα Νίκος Μπίμπας.

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Στεφανίδης, Βασιλειάδης, Φωτιάδης(58’ Λαζαρίδης), Μαυροδόντης, Παντελής, Πιπερίδης Ι.(46’ Μυφταράγκο), Πιπερίδης Γ., Αποστολόπουλος(67’ Ερμπαλίδης), Χυσκάι, Παπαδόπουλος, Σότα(78’ Σοϊλεμετζίδης).

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Βοϊδήλας, Νότα, Γκουτσούλας, Κουτσουμπής, Καραμπλάκας, Λουκίδης, Χαμπιλάι, Λέζης, Ζουμπουρλής, Χαλιώτης ! Ως αλλαγές έπαιξαν οι Καλλιπέτσης, Καλαϊτζής Νικ., Καλαϊτζής Αλ., Κουφής ! 

Ματς θρίλερ στο “Ρουμελιώτης” με τον  ΑΠΣ Ο ΛΕΩΝ να παίρνει το διπλό από την νεανική ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Ο Λεων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε την ομάδα της Ελευσίνας αφού στο 7ο λεπτό και μετά απο δύο συνεχόμενα κόρνερ ο Κορδερας σηκώθηκε πάνω από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-1. 

Η πίεση από τον Λέοντα συνεχίστηκε και στο 17ο λεπτό ο Αθανασιάδης εκετελει τον Μικρό κανοντας το 0-2.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν εντελως διαφορετική αφού η ομάδα των Αγίων Aναργύρων  μπηκε πολύ δυνατά και μετά από μερικές  αποτυχημένες προσπάθειες για μείωση του σκορ  ήρθε το υπέροχο γκολ του Καλατζάκου στο 59 οπου απο την μεγάλη περιοχη με ενα δυνατό βολέ έστειλε πρωτα την μπάλα στο καθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Κωνσταντινίδη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η ομάδα απο την Ελευσίνα αύξησε την πίεση της δημιουργώντας κι άλλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα ενα  γκολ που ακυρώθηκε απο την επόπτη Ηλιοπούλου ως οφσάιντ και για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδουχοι.

Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι κύλησε με ευκαιριες και απο τις δύο ομάδες αλλα και με δυνατα μαρκαρισματα ενα απο τα οποια ειχε σαν αποτελεσμα την αποβολή με δευτερη κιτρινη κάρτα του Μιχαηλίδη της ομάδας απο τα Ανω Λιοσια.

Ο αγώνας τελειωσε με 5 λεπτα καθυστερήσεις λόγω τραυματισμών παικτων κυρίως του Λαοντα για τις οποίες καθυστερησεις διαμαρτυρήθηκε εντονα η ομάδα των Αγιων Αναργύρων στο τέλος του ματς στον διαιτητή HABILAJ

Σκόρερ 0-1  Κορδεράς    0-2 Αθανασιάδης   1-2 Καλατζάκος

Κοκκινη κάρτα το Νο 11 του  Λέοντα Μιχαηλίδης

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (4 & 5/3) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

ΕΠΣΔΑ: Την Τετάρτη (16/1) η ρεβάνς Μανδραϊκός – Ασπρόπυργος στην παραλία Ασπροπύργου

Nάσος Φακίδης

Η ΕΠΣΔΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο Κύπελλο και στα πρωταθλήματα

Abola Team 3