free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ 1-0 την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ (ΦΩΤΟ και από τις δύο ομάδες)-Έκπληξη με τον τεχνικό Στάθη Σταθόπουλο και όλες οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ του Μιχάλη Κάτσικα με γκολ που πέτυχε στο 68′ ο Παντελίδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από έξοχο συνδυασμό νίκησε, σήμερα Πέμπτη 26/10 στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας την αντίστοιχη της ΕΠΣΑΝΑ με 1-0.

Στο 44′ σε μακρινό θεαματικό και μονοκόμματο σουτ που είχε ι Τσιβακούδης της Αθήνας, μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο γκολκίπερ Μαρκαντάσης. Στο 48′ σε σουτ που επιχείρησε ο Λιούμης της ΕΠΣΑΝΑ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 56′ σε ωραία κεφαλιά του Παντελίδη μπλόκαρε την μπάλα και πάλι ο γκολκίπερ Μαρκαντάσης.

Διαιτητικό τρίο Μπαλαχούτης, Βογιατιζδάκη, Παγουρτζής.

Από την Μικτή Νέων της ΕΠΣΑ διακρίθηκαν οι Σιατούνης, Τσιβακούδης, Παντελίδης, Πιέτρης, Τζανετής, Πίκουλας και από την Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ οι Ντελής, Νάκας, Λιούμης, Λουκάς, Κουσούλης, Μαρκαντάσης, Πάνιας, Σταυρίδης

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑ (Μιχάλης Κάτσικας): Αναστασίου, Καρδάμης, Λαζαρίδης, Σιατούνης, Τσουρούλας, Νικολόπουλος, Καραγιάννης, Τσιβακούδης, Παντελίδης, Πιέτρης, Τζανετής ενώ έπαιξαν επίσης οι Ζάζος, Μυλέρος, Μητρόπουλος, Τουρναβίτης, Πίκουλας, Τουλουπίδης, Πίκουλας. 

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΑΝΑ (Γιάννης Μαγγίνας): Μαρκαντάσης, Πίκουλας, Πάνιας, Τσαϊνης, Κυριάκου, Ντελής, Ψηλιάκος, Σταυρίδης, Λιούμης, Λουκάς, Κουσούλης ενώ έπαιξαν επίσης οι Νάκας, Αλεξίου, Γιόκαρης, Πούλος, Φραντζέσκος, Κατσαρίδης, Λάμψιας.

Το ματς παρακολούθησε ο γνωστός τεχνικός Στάθης Σταθόπουλος που η παρουσία του αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όλους όπως και ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Αντώνης Πίκουλας όπως επίσης ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Σπύρος Παπακανέλλος, ο γνωστός τεχνικός Φάνης Τάτσης, ο γνωστός μάνατζερ Γιώργος Παλιβός, ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ και τεχνικός Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, ο παλαίμαχος Ουσταμπασίδης και ο γνωστός φωτορεπόρτερ Γιάννης Μητσόπουλος. Από την ΕΠΣΑ φυσικά ήταν οι εορτάζοντες Δήμος Κασκαντίτης και Δημήτρης Στυλιανού, ο κ. κ. Πατρικάκης, οι Γιάννης Ρούσσος και Τάσος Λυμπέρης ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης. Κάπου πρόλαβε να έρθει για λίγο ο τεχνικός Χρήστος Παντιώρας.

Related posts

Ο Χαλκηδονικός 1-0 τους Λύκους Χαϊδαρίου

Abola Team

Κολωνός-Ιάσων 5-3

Abola Team 3

Αττικός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας

Abola Team