free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πανερυθραϊκός-Πετράλωνα 1-1, φωνάζουν οι γηπεδούχοι για την διαιτησία

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πανερυθραϊκός και Πετράλωνα.

Οι γηπεδούχοι πάντως-οι του Πανερυθραϊκού διαμαρτύρονται για την διαιτησία υποστηρίζοντας ότι η φάση από την οποία ήρθε η ισοφάριση των Πετραλώνων ξεκίνησε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ και μάλιστα ότι αρχικά σήκωσε την σημαία του ο βοηθός και το υπέδειξε.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Σουμελίδη, με τους φιλοξενούμεους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 58′ με πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Μπερτσιάς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

 

Πάντως στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα θεωρώντας ότι στην αρχή της φάσης ο επόπτης ύψωσε το σημαιάκι καταλογίζοντας οφσάιντ όμως στη συνέχεια της φάσης ο ρέφερι, Ευαγγέλου υπέδειξε πέναλτι.

 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Τσεβάς για τους κόκκινους.

 

Διαιτητης ήταν ο Ευαγγέλου.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Τριανταφύλλου, Νταλένγκα, Μπαμπαλούκας, Αναγνώστης (80′ Δημαρας), Μπρίλης (85′ Κατσάρας), Αδραχτάς, Τσεβας.

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Δωριάδης, Βελλής, Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κουντού, Μπερτσιάς, Αποστόλου (46′ Κυριακάκης), Καριατλής, Μινάι (90′ Καρούμπαλης), Κατσιούλης.

Related posts

Πανέτοιμα τα ανακαινισμένα αποδυτήρια του ΠΑΟ Ρουφ

admin

Ολοκλήρωσε με νίκη ο Ηλυσιακός (3-0)

Abola Team

Το πρώτο φιλικό για την Κηφισιά ήταν νικηφόρο, κόντρα στην Διάνα, μέσα στην Ηλιούπολη.

Abola Team 2