free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την προσθήκη του Ηλία Μιχαλόπουλου ενισχύθηκε το Αιγάλεω

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε το Αιγάλεω αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους μεσοαμυντικούς που αγωνίστηκαν πέρυσι και φέτος στον δύσκολο 8ο όμιλο με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεου.

Ο λόγος για τον Ηλία Μιχαλόπουλο που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση Παλτόγλου και από εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα του ‘Σίτι’. Με αυτή τη κίνηση οι ‘μπλε’ ενισχύονται σημαντικά αφού αποκτούν μια μονάδα πολύπειρη με θητεία σε κορυφαίες ομάδες της Football League.

 

Ο αριστεροπόδαρος άσος με θητεία σε Καλλιθέα, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο Αθηνών, Κηφισιά και Ηλυσιακό θα προσφέρει λύσεις αφού διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία.

 

Αναλυτικά, το κείμενο

 

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ηλία Μιχαλόπουλο. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 32 χρονων, αγωνίζεται στα δυο άκρα της μεσοεπιθετικής και αμυντικής γραμμής και μέχρι πρότινος άνηκε στον Αγιο Ιερόθεο. Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ηλυσιακό, Κηφισιά, Καλλιθέα, ΑΕΚ Λάρνακα, Πανθρακικό, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης Πετρούπολης και Ατρόμητο Αθηνών. Καλωσορίζουμε τον Ηλία Μιχαλόπουλου στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Related posts

Και επίσημα στον Αγ. Ιερόθεο ο Γιάννης Σιδεράκης

Abola Team 2

O ΝΠΣ Βόλος 6-2 τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Abola Team 3

Στις 12:00 το Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω

Ρένος Γιαμπουράς