free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Λευτέρη Σακελλαρίου που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και σε Πανθρακικό απέκτησε η Τριγλία Ραφήνας

Η ΤΡΙΓΛΙΑ  απεκτησε τον Λευτερη Σακελλαρίου και το ανακοινωσε επισημα 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Λευτέρη Σακελλαρίου από την μεγάλη ομάδα της Ραφήνας και του εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο γεννημένος στις 17/02/1987 Λευτέρης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Φωστήρας στην Γ΄ Εθνική και ο Εθνικός Αστέρας στην Β΄. Εν συνεχεία αγωνίσθηκε στον Πανθρακικό (Super League), για να μεταγραφεί τη σεζόν 2010 στον ΠΑΟΚ, όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια, αγωνιζόμενος ενδιάμεσα μία χρονιά ως δανεικός στην Κέρκυρα. Την 01/01/2014 μεταγράφηκε στην FC Lyubimets, ομάδα Α΄ Εθνικής της Βουλγαρίας, για να αγωνισθεί στην συνέχεια στην ΠΑΕ Κισσαμικός και στην ΑΕ Ζακκακίου, ομάδα Α΄ Εθνικής Κύπρου. Τελευταία ομάδα στην πλούσια καριέρα του, πριν την Τριγλία Ραφήνας, ήταν η ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου έχει φορέσει και την φανέλα με το εθνόσημο της Εθνικής Παίδων και Εθνικής Νέων, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις καθώς έχει συμμετοχή σε 3 αναμετρήσεις του EUROPA LEAGUE, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας

Γραφείο Τύπου

Related posts

Ξεκίνησαν οι εγγραφές με… υπεύθυνο τον Μπάτη στις ακαδημίες του Διαγόρα

Abola Team 2

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Πρωτιά για τον Αστέρα Αμαλιάδας του Σούλη Παπαδόπουλου, 2-0 εκτός έδρας την Ζάκυνθο

Abola Team 2