free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές επέστρεψε, το Αιγάλεω.

Στα του αγώνα ο Ερμής Ζωνιανών ήταν αυτός, που στο 8΄ έφτασε κοντά στο 1-0, ο Σταθόγλου όμως αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Πασιαλής, με τον Κατσούλη να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι «πράσινοι», το πέτυχαν στο 35΄ οι «κυανόλευκοι» με την κεφαλιά του Σαπαλίδη να καταλήγει στα δίχτυα του Γεωργίου για να κάνει το 1-0. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 29΄το πλασέ που επιχείρησε ο Σπανός αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Κρητικών.

Στην επανάληψη το «Σίτι» μπήκε αποφασισμένο στο παιχνίδι προκειμένου να το «καθαρίσει», κάτι το οποίο κι έγινε στο 46΄ με τέρμα του Μεϊμάρογλου. Στο 54΄ το Αιγάλεω έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Δάρρα με 2η κίτρινη κάρτα, ωστόσο κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας): Κατσούλης, Καρδάρης, Κοντίζας, Δάρρας, Μεϊμαρόγλου, Γουλάς, Σαπαλίδης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Τσαρκάνι (19′ Ψυχογίος, 78′ Σταύρου), Σπανός (58′ Παπουτσής)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Πατεμτζής): Γεωργίου, Κορτισνίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης (38′ Νοκάι, 83′ Κοτζαδάκης), Σκουτέλης (76′ Ανυφαντάκης), Σταθουλόπουλος, Σταθόγλου, Χατζηδημητρίου, Πασιαλής (67′ Πλουσής)

Πηγή: sdna

Related posts

Αποχωρεί από την ηγεσία του Ερμή Ζωνιανών ο Κάββαλος!

Abola Team 2

Ιωνικός: Όλα είναι δυνατά…!!!-Επιμένει για Football League

Abola Team 2

Τρεις αποχωρήσεις στον Καραβά

Abola Team