free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Bρίσκουμε τον τρόπο»

Στις πτυχές της εξαιρετικής πορείας αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα της στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με την εκτός έδρας νίκη της επί της Νέας Σμύρνης με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να εδραιωθεί στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς από τους διώκτες τους.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιώργος Γκοβερίνος, αφού αριχκά έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, στη συνέχεια, έσπευσε να σταθεί στην ανάγκη η ομάδα του να  διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστική της απόδοση:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι φτάσαμε στην νίκη απέναντι στην Νέα Σμύρνη αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Ανταπεξήλθαμε πλήρως στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης απέναντι σε μία ομάδα, όου είχε κλειστεί,έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να μην ηττηθεί. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι πλέον έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ένα αγωνιστικό ρυθμό κι έχουμε τον τρόπο να «ξεκλειδώσουμε» τις αντίπαλες κλειστές άμυνες, φτάνοντας στις νίκες. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς, αφού αυτό, που προέχει, είναι να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, αλλά και  την διαφορά μας από τους αντιπάλους μας. Για  εμάς ξεκάθαρος στόχος είναι να προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Έχει πληγωθεί ο εγωϊσμός μας»

Abola Newsroom

Ικανοποίηση Ντόκου για τον πόντο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Νέα εκπομπή με καλεσμένους τους Σπανό και Σκούρα!

abola10