free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό ψυχολογίας πήρε ο Άγιαξ Ταύρου σε ένα δύσκολο γήπεδο-Επικράτησε με 1-2 του Αττικού

Διπλό που σαφέστατα αποτελεί ένεση ηθικού ενόψει της συνέχειας πήρε ο Άγιαξ Ταύρου.

Το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο γήπεδο όπως είναι αυτό του Κολωνού είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει σωστά και να πάρει την σπουδαία νίκη με σκορ 1-2 επί του αξιόμαχου Αττικού. 

Ο Άγιαξ Ταύρου άνοιξε το σκορ στο 19′ με ωραίο σουτ του κορυφαίου παίκτη του αγώνα-του αρχηγού του Γεωργίου ο οποίος αξιοποίησε την υπέροχη ασίστ του Σερδενέ. Στο 71′ ο Γερακάρης με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85′ ο Μούτσας με προβολή μετά από ασίστ του Καντέλι έγραψε το τελικό 1-2. Προηγουμένως, στο 79′ ο Τσιπάς έχασε την ευκαιρία του αγώνα αφού μόνος και ανενόχλητος μπροστά στον γκολκίπερ Κόρδα έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 35′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ με κεφαλιά που πέτυχε ο Κουλουκτσής. Στο 15′ σε δύσκολο φάουλ του Ερμάλ απέκρουσε σε ετοιμότητα με γροθιές ο γκολκίπερ Λογοθέτης ο οποίος και στο 79′ πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε φοβερό σε δύναμη σουτ του Σιώζου. Από τον Αττικό διακρίθηκαν οι Γερακάρης, Κουλουκτσής, Ντζέλιας, Τζαμαλής και από τον Άγιαξ Ταύρου ακόμα οι Ανδρέου, Χριστόπουλος, Καντέλι, Σιώζος, Σερδενές. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αποβλήθηκε από τον πάγκο του Αττικού ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Ευθυμιόπουλος.

Πολύ καλά τα πήγαν στο δύσκολο έργο που είχαν ο διαιτητής Σύψας και οι βοηθοί Αραβίδης, Βαξαβανέλλης. 

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Λογοθέτης, Αλέσιο Ναζάρκο, Ξούρας, Κουλουκτσής, Κουγιουμτζιάκης, Σμυρνιώτης(57′ Κονόμης), Ζότο(46′ Σαλίτα), Ντζέλιας, Τσιπάς(80′ Μπίζι), Τζαμαλής, Ζησιμόπουλος(46′ Γερακάρης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Στασινόπουλος, Ανδρέου, Χριστόπουλος, Καντέλι, Γεωργίου, Ερμάλ(89′ Μακρής), Σιώζος, Μούτσας(87′ Παναγάκος), Σερδενές(77′ Κτενάς), Κούρτι(64′ Στάμος).

Το ματς παρακολούθησε ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος όπως και από την ΕΠΣΑ ο Τάσος Λυμπέρης όπως και ο γνωστός τεχνικός Χρήστος Πολύζος.

Στην κάτω ΦΩΤΟ η ομάδα του Αττικού όπως ξεκίνησε το ματς.

 

 

Related posts

Στο 4ο γήπεδο Ηλιούπολης μετακομίζει ο Κεραμεικός!

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/1) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Ο Μαρίνος Πολυμέρης στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Καισαριανής

Abola Team 3