free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Αποδείξαμε πώς έχουμε μέταλλο!»

Στο πνεύμα νικητή το οποίο ξεχειλίζει στην ομάδα του, στάθηκε ο τενχικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Την αξιοθαύμαστη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός Λιοσίων με την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη του επί του Μικρασιατικού με 2-1

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση του ομίλου με 25 πόντους, έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Αγία Παρασκευή και ισόβαθμοι με τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για  την εικόνα νικητή και το μέταλλο, που παρουσίασαν σε μία αρκετά απαιτητική αναμέτρηση απέναντι στην ιδιαίτερα μαχητική ομάδα της Καισαριανής

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον Μικρασιατικό. Μία ομάδα, η οποία παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική, δείχνοντας ότι η βαθμολογική θέση, την οποία κατέχει, τον αδικεί. Αποδείξαμε ότι έχουμε μέταλλο ως ομάδα και πνεύμα νικητή, αφού καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να φύγουμε νικητές από μία δύσκολη εδρα. Παρουσιαστήκαμε απόλυτα πειθαρχημένοι και αυτό το στοιχείο ουσιαστικά μας χάρισε την νίκη. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και προχωράμε. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Δόξα Βύρωνα, η οποία συγκεντρώνει όαλ τα στοιχεία του ντέρμπι.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο ύψος των απαιτήσεων»

 

 

 

Related posts

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Σωκράτης Κοψαχείλης στον Αθηναϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Αστέρας… έτοιμος!

Abola Team

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-0 (Κύπελλο ΕΠΣΑ Φάση των 16)

admin