free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έκλεισε θέση στον τελικό η Χαλκίδα του Αντώνη Αυλωνίτη

Με το ενάμιση πόδι βρίσκεται ο ΑΟ Χαλκίδας στον τελικό του κυπέλλου μετά το εντυπωσιακό 4-0 στο Στάδιο επί του Απόλλωνα Ερέτριας.

Η ομάδα του Αντώνη Αυλωνίτη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον πρωτοπόρο της Α’ΕΠΣΕ παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 14′ τότε που ο Τσίγκρος έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα και ο καλύτερος παίκτης του μάτς Παπαδάκης με άψογο πλασέ νίκησε τον Τόρα κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 52′ όταν ο Ντελέκος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τόρα ο οποίος φέρει αρκετή ευθύνη.

Το 3-0 έγινε στο 79′ τότε που από συνδυασμό Πολίτη,Ανέστη η μπάλα κατέληξε στον Ντελέκο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Τρία λεπτά πριν την λήξη αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Παπαδάκη να βγαίνει μπροστά να περνάει και τον Τόρα και να πλασάρει σε κενό τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κυρίως με τον Τόρα στο 46΄όταν μετά από ωραία προσπάθεια σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ., στο 73′ ο Μώρος έκανε διείσδυση γύρισε στο κέντρο της περιοχής και ο επερχόμενος Βελαέτης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Γενικά καλό παιχνίδι με τον ΑΟΧ να κλείνει θέση για τον τελικό από το πρώτο ματς κάνοντας τον επαναληπτικό μια τυπική διαδικασία. Πολύ καλή η διαιτησία των Καλαμάτα, Χατζηκαμαγιάννη και Δάλλα. Να σημειωθεί πως το παιχνίδι παρακολούθησε και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ο Ανέστης ο οποίος ήρθε να δει παλιούς και καλούς φίλους που δεν ξεχνάει μιας και ήταν εκτός αποστολής για το ματς κυπέλου απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

ΑΟ Χαλκίς: Ντουμάνης, Βαλκάνος (89΄Παπαγεωργίου), Τσίγκρος  (77’Πατερίτσας), Μπακομήτρος  (68’Καραμπάς), Γεωργίου, Εμέκα, Παπαδάκης, Ντελέκος, Θωμάς, Ανέστης, Ταυταρίδης (46’Πολίτης).

Απόλλων Ερέτριας: Ερμής Τ, Κοντός, Μεκανάι, Βελαέτης (82’Ξυλάς), Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης (62’Τρεγκάι), Τόρα, Μώρος.

Πηγή: eviagoal.blogspot

Related posts

Ο φορ της Κηπούπολης Λευτέρης Μάκρας

Τάσος Ζαφειρίου

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Αναβολή στο Κηφισιά-Φωστήρας

abola10

Ανθρωπιστικό τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ραφήνα την Τρίτη (16/1), για την ενίσχυση της Unicef

Abola Team 2