free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Με δέκα παίκτες άντεξε και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ ο Ηρακλής Ελευσίνας

Παλικάρι στάθηκε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο εκτός έδρας ματς με τον Άτταλο Νέας Περάμου ο Ηρακλής Ελευσίνας.

Το συγκρότημα της Ελευσίνας αν και έμεινε με δέκα παίκτες πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης μετά το ισόπαλο εκτός έδρας 1-1.

Η ομάδα του γηραιού που είχε για κορυφαίο παίκτη τον γκολκίπερ Μάνθο Τσακιλτζίδη αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσεβά.

 

Προηγήθηκε ο Ηρακλής με τον Χρήστο Γεωργιάδη 33’ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Κουσίδη.

 

Την μερίδα του λέοντος και την πρόκριση στην προσφυγική ομάδα φαίρνει ο έμπειρος πορτιέρο του Ηρακλή ο οποίος έκανε σωτήριιες επεμβάσεις σε διαδοχικά σούτ των Στρατιδάκη, Κουσίδη, Μαριόλη.

 

Η ομάδα του Ατταλου αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών των Ομαρ, Γαλανού, Ασλανίδη, Κοντόσταυλου. Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του Ηρακλή Ελευσίνας.

 

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Δημόπουλος-Νατσιόπουλος. Παρατηρητής αγώνα Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Σάκης Δέδες): Μουκέας,Χωραβάτης(45’ Ελεζι),Παπαδόπουλος(71’ Τζελάι), Μαργιόλης Γ, Καλαιτζίδης, Μπαγδάτογλου, Κουσίδης, Στρατιδάκης, Μαριόλης Ν, Απαζίδης, Χριστοδουλίδης(73’ Δρομούσης).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Τσακιλτσίδης, Τζαφέρης, Κάτσος, Διγκράν, Πατσιονίδης Κ, Πέππας, Τσεβάς, Κόρμαλης, Κατσάφαρος (68’Γκόρος), Γεωργιάδης(78’Μουράτι), Κώνστας)88’Σκαμαντζούρας).

 

 

Related posts

Στον τελικό ο Ασπρόπυργος

Nάσος Φακίδης

Με εκτός έδρας τεσσάρα ο Μανδραϊκός στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Αλλαγές στα πρωταθλήματα υποδομών

Nάσος Φακίδης