free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
28 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Συνεχίζουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί»

To στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο προπονητής του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Η ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρώσεων για το 2017 με τις καλύτερες των πρϋποθέσεων για τον Πανιώνιο Καισαριανής, αφού τον βρήκε να φιγουράρει στην κορυφή του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ έχοντας τη … συντροφιά της συμπρωτοπόρου Νίκης Αλίμου.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Παναγιώτης Πρασσάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα, ενόψει της νέας χρονιάς που ανατέλλει σε λίγες ώρες:

 «Συνεχίζουμε απτόητοι τη σκληρή δουλειά, Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να διατηρηθούμε στα αγωνιστικά επίπεδα που επιθυμούμε και να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί το 2018. Συνεχίζουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί την προσπάθειά μας και θα προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα ήθελα μέσα από τη στήλη σας να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Αθήνας».

 Ισόπαλος 3-3 του Αγίου Θωμά αναδείχθηκε ο Πανιώνιο Καισαριανής σε φιλικό παιχνίδι, όπου η τενχική ηγεσία προχώρησε σε σειρά δοκιμών.

 

 

Related posts

Ζαμπέτας: «Θέλουμε μια δυνατή επανεκκίνηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσιάκαλος Βασίλης (Λαρισαϊκός): “Είμαστε σε ανοδική πορεία”

abola10

Πετρίδης: «Μας επηρέασε η διακοπή»

Kώστας Παλαιολόγος