free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο Αιγάλεω “μετακόμισε” ο Χιώτης

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων στο «Σίτι».

 

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Διονύση Χιώτη ως προπονητή τερματοφυλάκων ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιγάλεω. Ο 40χρονος πρώην πορτιέρο, μετά από μία πλούσια καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο, ανέλαβε θέση στο τεχνικό τιμ της Προοδευτικής το καλοκαίρι, αλλά αποχώρησε και πλέον θα βρίσκεται στους «κυανόλευκους».

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διονύση (Σάκη) Χιώτη.

 

Το νέο πρόσωπο που θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο μας αναλαμβάνει το ρόλο της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και καλή επιτυχία.

 

Ο Χιώτης είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά την σπουδαία καριέρα που πραγματοποίησε σαν ποδοσφαιριστής με τα χρώματα των ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ παίζοντας μάλιστα στο κορυφαίο διασυλλογικό επίπεδο».

 

 

Related posts

Οι φίλοι του “Φονέα” ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες του Φωστήρα

Abola Team 2

Οι διαιτητές 6ης, 8ης & 9ης αγωνιστικής στα ματς της Κυριακής (12/11) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

«Χαλί» το γήπεδο του Ηροδότου

Abola Team 2