free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Δείξαμε δύο πρόσωπα»

Βελτίωση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα του, ζήτησε ο τεχνικός ηγέτης των Ιλιίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

Ισόπαλα με 2-2 της μαχητικής Χρυσούπολης εκτός έδρας αναδείχθηκαν τα Ιλίσια 2004 σ’ ένα συναρπαστικό και άκρως επεισοδιακό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Το γεγονός ότι η ομάδα των Ιλισίων έδειξε σφυγμό και αντέδρασε άμεσα φτάνοντας στο γκολ της ισοφάρισης το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, είναι το στοιχείο, που «κρατάει» ο τεχνικός ηγέτης Περικλής Παπαζαφειρόπουλος:

«Απέναντι στην Χρισούπολη δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 1-0, όμως στην επανάληψη ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πιέσαμε δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να φτάσουμε στο τελικό 2-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Πάντως, οφείλουμε να βελτιώσουμε πολλά πρα΄γματα στο παιχνίδι μας, ώστε να επανέλθουμε στα αγωνιστικά μας στάνταρ πριν τη διακοπή. Μας περιμένει μία τριάδα πολύ δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης με τον Άγιαξ Ταύρου και αυτό που προέχε, είναι να προετοιμαστουμε κατάληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

 

«Μετράει» προβλήματα

 Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία των Ιλισίων 2004 για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άγιαξ Ταύρου, Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Τζουλιάνο, ο οποίος απέχει λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, των Χρήστου Σώκλα, Ανδρέα Ρισβά, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμα α αποθεραπείας τος, όπως επίσης και του Αριστείδη Μπίτη, ο οποίος αντίκρυσε τη κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Χρυσούπολη.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Θωρακίζει τα μετόπισθεν ο Μικρασιατικός

admin

Επανεξελέγη ο Γιάννης Χούσος στην Α.Ε. Ελευθερούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Στο δεύτερο μέρος δεν αντέξαμε»

Kώστας Παλαιολόγος