free page hit counter
22 C
Αθήνα
19 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάτησε κορυφή το Αιγάλεω μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Φωστήρα

Σπουδαίο «διπλό» για το Αιγάλεω, το οποίο πέρασε από την έδρα του Φωστήρα με χρυσό γκολ του Δουκάκη στις καθυστερήσεις.

Επικράτησε με 2-1 και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

 

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 8′, όταν μετά από κακή έξοδο του Κατσούλη, ο Καλογιάννης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Το «Σίτι» παραλίγο να ισοφαρίσει στο 39′ με τον Παπασάββα να παίρνει την κεφαλιά και τον Παπαδόπουλο να διώχνει δύσκολα. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ του «Φονέα».

 

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 51′ σουτ του Καλογιάννη κατέληξε άουτ. Στο 57′ ο Κατσούλης μπλόκαρε κεφαλιά του Δωροβίνη. Στο 71′ το Αιγάλεω ισοφάρισε. Ο Βέρμπης με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Να σημειωθεί πως για τη συγκεκριμένη φάση, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν, διότι θεώρησαν πως δεν τηρήθηκε το fair play, καθώς ήταν πεσμένος ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

 

Τα λεπτά κυλούσαν και ήρθε ο Δουκάκης στη δύση του παιχνιδιού να πετύχει το γκολ και να υπογράψει τη μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του Αρχοντάκη.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινιδης Θ., Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου (79′ Παπανικολάου), Χουστουλάκης, Καλογιάννης, Καλημέρης, Σίμωσης, Δωροβίνης, Κωνσταντινίδης Α.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης (53′ Παπουτσης), Ιωαννίδης, Δάρρας, Πατσατζόγλου, Παπασάββας (46′ Μιχαλοπουλος), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου (68′ Τουλουβασίλης), Ψυχογιος

Related posts

Ο Παναγιώτης Σιμιτσής η νέα προσθήκη στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Παίκτης του Διαγόρα ο Παναγιωτίδης

Abola Team 2

Φιλική νίκη κόντρα στον Αγ. Ιερόθεο το Κερατσίνι

Abola Team 3