free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πέτρος Φυλακούρης: “Δίνουμε την μάχη μας με τα πιτσιρίκια στον Ποσειδώνα Γλυφάδας”

Ήρωας χαρακτηρίζεται ο απόλυτα επιτυχημένος και ποιοτικός τεχνικός της ιδιαίτερα νεανικής ομάδας του Ποσειδώνα Γλυφάδας Πέτρος Φυλακούρης.

Παρότι έχει μόνο πιτσιρίκια στην ομάδα και μάχεται με “θηρία” εντούτοις η δημοφιλής ομάδα του Ποσειδώνα Γλυφάδας με πολλά ταλέντα στην σύνθεσή της που εκτιμάται ότι θα έχουν λαμπρή πορεία στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εντούτοις η ομάδα έχει πολύ καλή πορεία στον πολύ δύσκολο όμιλο, αυτον τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ο ικανότατος τεχνικός Πέτρος Φυλακούρης είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να μιλάει για τα κατορθώματά του, τα οποία είναι πολλά. Ωστόσο αυτή τη φορά έκανε δήλωση στο abola.gr αναφερόμενος στην προσπάθεια της ομάδας του.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Φυλακούρης ανέφερε με αφορμή μάλιστα την πολύ καλή εμφάνιση που είχε η ομάδα του απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου: “Σε αυτό το ματς όλοι το είδαν ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμα και την νίκη. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η διαφορά στην βαθμολογία. Όμως η απειρία δεν μας επέτρεψε να πάρουμε έστω και τον έναν βαθμό που το αξίζαμε νομίζω. Ποτέ όμως δεν απογοητευόμαστε και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Σημασία έχει ότι οι νεαροί παίκτες μου απολαμβάνουν το παιχνίδι τους και σε κάθε ματς προσπαθούν να βελτιώνονται περισσότερο. Στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε καλό θέαμα και να το ευχαριστιέται ο κόσμος που μας παρακολουθεί. Νομίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει. Από κει και ύστερα είναι γεγονός ότι δίνουμε την μάχη μας με πιτσιρίκια στον Ποσειδώνα Γλυφάδας. Πιστεύω ότι και φέτος θα τα καταφέρουμε”.

Related posts

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου-ΓΣ Καισαριανής 3-0

Abola Team 3

“Κάποιοι από εμάς κλείσαμε οικειοθελώς τον κύκλο μας στα Διοικητικά του Ηρακλή Περιστερίου”

Τάσος Ζαφειρίου

Κίνηση προοπτικής με τον Γιώργο Αθανασίου ο Άγιος Δημήτριος

admin