free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Ευχάριστα μηνύματα από τους μικρούς»

Το εγκώμιο των πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που συνθέτουν το ρόστερ της ομάδας, έπλεξε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

 

Ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον ιδιαίτερα μαχητικό Μικρασιατικό αναδείχθηκε ο Ήφαιστος Περιστερίου σε μία αναμέτρηση με έντονο και ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι «ροσονέρι» που παραταχθηκαν με αρκετούς πιτσιρικάδες από το εφηβικό τους τμήμα, είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, ωστόσο δεν μπορεσαν να τις αξιοποιήσουν, με άμεση συνέπεια το 1-1 να σημαδέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός ηγέτης Θόδωρος Τρανός έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα, στρέφοντας την προσοχή του στην καθοριστική συνέχεια:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με τον Μικρασιατικό. Σε ακόμη ένα ματς έδωσα χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από το εφηβικό μας τμήμα, οι οποίοι με τη σειρά τους άφησαν υποσχέσεις.  Οι αντίπαλοί μας που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά σημαντική φάση που δημιούργησαν. Στο δεύτερο μέρος επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας, οι παίκτες μου ήθελαν πάρα πολύ την νίκη, τα έδωσαν όλα, δημιούργησαν φάσεις, κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς, ενώ είχαν και δοκάρι. Ιδιαίτερα ευχάριστα μηνύματα πήρα από τον Γιάννη Μπιρλή, που προέρχεται απο τοε εφηβικό τμήμα , ο οποίος κι έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ντάτσι .

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας,θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε μία αγωνισιτκή στην οποία όλες οι ομάδες που προπορεύονται, είχαν σημαντικές βαθμολογικές απώλειες. Η προσοχή μας εστιάζεται αποκλειστικά στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Δόξα  Βύρωνα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μεταγραφή προοπτικής με Λυκούργο Εξαρχάκο τα Σούρμενα

Παπαρούνης: «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10