free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Το μυαλό στο πρωτάθλημα»

Στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηησ με τον Φωστήρα Ηλιούπολης στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.  

 

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απώλεσε ο Άρης Πετρούπολης μετά την ισόπαλη χωρίς τέρματα ρεβάνς που έδωσε απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τι ευκαιρίες που τους δόθηκαν και αρκέτστηκαν στην αξιοπρπεπή τους παρουσία. Πλεον, το μυαλό και η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Αλέξη Γκλεγκλέ:

«Από την όλη μας παρουσία σοτν θεσμό του Κυπέλλου κρατάμε το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Στον επαναληπτικό με την Αγία Παρασκευή, επιδιώξαμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης που μας αναλογούσαν, δημιουργήσαμε φάσεις, ωστόσο, οι επιθετικοί μας δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, με άμεση συνέπεια το τελικό 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος  ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου κόουτς του Άρη Πετρούπολης, για να συμπληρώσει:

«Η προσοχή και το μυαλό μας πλέον είναι στην επίτευξ του πρωταρχικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το διάστημα που απομένει μέχρι την καθοριστική εκτός ε΄δρας αανμέτρηης με τον Φωστήρα Ηλιούπολης θα δουλέψουμεεμπεριστατωμένα, με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ: Περιμένουμε τις ανακοινώσεις των ειδικών…

Abola Team

Ο Πανερυθραϊκός με Τσεβά 1-0 την Δόξα Βύρωνα

Abola Team 3

Ηλυσιακός: Η προσπάθειά του για κοινωνικό έργο

Γιώργος Ανανίδας